Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Καστοριά: "Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς – Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας"

Στις 15 Απριλίου αναμένεται να παραδοθεί το έργο που αφορά στην κατασκευή του νέου εκθεσιακού κέντρου του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς. Το εκθεσιακό κέντρο, εμβαδού 13.000 τ.μ,κατασκευάζεται στην περιοχή του...
Άργους Ορεστικού, κοντά στο ΒΙΠΑ και θα ονομαστεί, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς Ηρακλής Καλλισθένης "Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς- Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας". Το κόστος του έργου ανέρχεται σε 3,8 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 2,8 εκατομμύρια ευρώ είναι ιδία συμμετοχή του Συνδέσμου Γουνοποιιών Καστοριάς και το 1 εκατομμύριο χρηματοδοτείται από τον αναπτυξιακό νόμο.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου στις δηλώσεις του εξήγησε τους λόγους, για τους οποίους καθυστέρησε η έναρξη των εργασιών κατασκευής του και στάθηκε ιδιαίτερα στην καταγγελία που έγινε και αφορούσε στην οικοδομική άδεια. Λόγω της καθυστέρησης αυτής, η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς θα πραγματοποιηθεί τελικά τον Μάιο και όχι τον Απρίλιο,όπως αρχικά είχε προγραμματιστείκαι συγκεκριμένα από τις 9 έως και τις 12 Μαΐου. Στη φετινή έκθεση έχουν δηλώσει συμμετοχή, μέχρι και σήμερα, 108 γουνοποιοί.Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς αναφέρθηκε παράλληλα και στους στόχους του Συνδέσμου και έκανε γνωστό ότι το φθινόπωρο, πρόκειται να πραγματοποιηθεί σαλόνι γούνας 10 ημερών. Η θεμελίωση του εκθεσιακού κέντρου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.


ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ:

Σύνταξη Θεοδότα Τσιόπρα

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Πριν δυο μήνες ο κ. Καλλισθένης είχε απορρίψει τις προτάσεις του ΣΕΓ για σαλόνι Γούνας. Σήμερα χωρίς ντροπή ανακοινώνει Σαλόνι Γούνας ως ιδέα δική του.Ανακοινώνει δηλαδή γεγονότα που είχε απορρίψει ως απαράδεκτα.....

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.