Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Eξωθεσμικοί παράγοντες και συγγενείς κάνουν κουμάντο στο Δήμο Καστοριάς


Συγγενικά του πρόσωπα και άσχετοι με την τοπική αυτοδιοίκηση κάνουν κουμάντο στο Δήμο Καστοριάς σύμφωνα με δηλώσεις του κ.Παπουλίδη , πρώην Δήμαρχου Καστοριάς στον alphafm , χθές το πρωί.
Να θυμίσουμε οτι επι θητείας του κ.Παπουλίδη ο νυν Δήμαρχος διετέλεσε Αντιδήμαρχος Καστοριάς.Μάλιστα για το λόγο αυτό δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν οτι στις τελευταίες εκλογές ο κ.Παπουλίδης στήριξε τον πρώην συνεργάτη του.
Τίποτα απο τα παραπάνω όμως δεν στάθηκαν εμπόδιο για τον κ.Παπουλίδη να δηλώσει οτι, ο κ.Χατζησυμεωνίδης χρησιμοποιεί πρόσωπα που δεν έχουν σχέση με την τοπική αυτοδιοίκηση και δεν γνωρίζουν καλά τα προβλήματα του τόπου.Μάλιστα του επιβάλλονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο προωθώντας συγγενικά τους πρόσωπα στο δήμο.Κάτι τέτοιο όμως , όπως τόνισε ο κ.Παπουλίδης , ακόμα και αν πρόκειται για τον πρώην συνεργάτη και φίλο του δεν θα να το αφήσει να περάσει έτσι.
Σίγουρα οι δηλώσεις αυτές δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες όταν έχουν γίνει απο έναν πρώην Δήμαρχο και αφορούν πρώην συνεργάτη και" φίλο" του.
Η όλη συζήτηση ξεκίνησε για τη θέση που προκύρηξε ο Δήμος και αφορά τον "Συμπαραστάτη του Δημότη".Παρ΄όλο που έχει γίνει προκήρυξη για την θέση αυτή και μπορούν όλοι οι δημότες να καταθέσουν το βιογραφικό τους ,η ομάδα του Δημάρχου μετά απο δήλωση που φέρεται να έκανε ο Προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προτιμάει να την αναλάβει δικηγόρος.Με την δήλωση αυτή ,πιστεύουν κάποιοι , οτι "φωτογραφίζει" την κ.Φωτιάδου,η οποία ανήκει στην ομάδα Χατζησυμεωνίδη και είναι πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιό του.Βέβαια τίποτα δεν μπορεί να θεωρείτε ακόμα δεδομένο.(Δικηγόρος ήταν και ο κ.Καπαχτσής και μάλιστα βοήθησε πάρα πολύ προεκλογικά τον νυν Δήμαρχο.Λέτε;μπάαααα)
Ωστόσο πρόκειται για ένα άτομο που ο κ.Χατζησυμεωνίδης θα ήθελε να το αξιοποιήσει στο νέο Δήμο.
Ο κ.Παπουλίδης απο την μεριά του είναι έτοιμος και αυτός να αναλάβει την συγκεκριμένη θέση αν τον προτείνουν τουλάχιστον δύο παρατάξεις και έχει την ευρεία συναινέση του δημοτικού συμβουλίου.
Πως όμως να δεχτεί η πλειοψηφία να έχει απένατι του τον κ.Παπουλίδη μετά τις σημερινές δηλώσεις;
Βέβαια στο χρονικό σημείο που έγιναν οι δηλώσεις δείχνουν οτι ο κ.Παπουλίδης μάλλον γνωρίζει οτι δεν πρόκειται να προταθεί.Εκτός αν βγήκε στο προσκήνιο για να βάλει το όνομα του στο τραπέζι.Αν επεδίωκε κάτι τέτοιο όμως θα έκανε τόσο σκληρές δηλώσεις;Μάλλον όχι.
Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι γιατί αν θέλει δεν καταθέτει το βιογραφικό του για την θέση αυτή στο δημοτικό συμβούλιο όπως άλλωστε λέει και η προκήρυξη;
Μήπως όμως....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.