Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Καστοριά: Τσίπρα, μακριά. Δε θα μας πάρεις τις Ferrari !!!

Και όμως!

Μεσούσης της Κρίσεως (όπως θα έλεγε κάποιος λόγιος), υπάρχουν άνθρωποι στην Καστοριά που πηγαίνουν ακόμα για τσιγάρα στο περίπτερο με Ferrari!

Κι εμείς οι Καστοριανοί, που κρατάμε ακόμα για την πόλη μας τον τίτλο της μικρής Ελβετίας, για τη φύση μας, αλλά - γιατί όχι - και για τις καταθέσεις μας, θα φωνάζουμε:... Τσίπρα, κρατήσου μακριά. Δεν θα μας τις πάρεις!...

Πριν συμμαζέψει τ’ ασυμμάζευτα (και τους ασυμμάζευτους) ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει πως θα "τακτοποιήσει” τους γουναράδες! Από οικολογική κι από φορολογική ευαισθησία, τάχα!

Μαζεύτηκαν, όμως, οι συνιστώντες το κονκλάβιο των Ριζοσπαστών, οι αρχηγοί δηλαδή των συνιστωσών του κόμματος-πάζλ και σκέφτηκαν πως δεν είναι πολιτικώς ορθό να προκαλούν έτσι...

Και μάλιστα σε τάξεις επαγγελματιών που κυρίως εξάγουν τα προϊόντα τους, φέρνοντας στη χώρα ρούβλια, γιέν, δολάρια και ευρώ!

Τέλος πάντων!

Ας κρατικοποιήσει ακόμα και τις σταματούρες των Καστοριανών, όποιος θέλει και μπορεί, αλλά η Καστοριά θα εξακολουθήσει να είναι μια μικρή Ελβετία...

Για τους λόγους που όλοι ξέρουμε!



Από τη ΣΤΗΛΗ...ΑΛΑΤΟΣ
εφημερίδα "ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ"

2 σχόλια:

Aiantas είπε...

Τώρα αυτό το άρθρο παινεύει τον αρθρογράφο? Σκέφτηκες κύριε μου ότι αν διαβάσει αυτό το άρθρο κανέναν εκτός Καστοριάς θα νομίζει ότι οι Καστοριανοί είναι ΟΛΟΙ με ferrari? Αλήθεια ξέρεις εσύ ποιος είναι ο ιδιοκτήτης? Δεν παίζει να είναι έναν τουρίστας που σταμάτησε να ψωνίσει κάτι απο το περίπτερο ή όσοι έχουν ferrari δεν ψωνίζουν από περίπτερα? Όσο για το αν η Καστοριά είναι Ελβετία...το ρητό το μάτι σου το αλλήθωρο που τρέχει στον κατήφορο το ξέρεις? Πως μπορεί κάποιος της ενημέρωσης να λέει τόσες βλακείες δεν ξέρω.Έχεις περάσει καθόλου από Μητροπόλεως να δεις σε εκείνη την γειτονιά της "Ελβετίας σου" να δεις τι γίνετε?Αντιλαμβάνεσαι σε τι ποσοστό ανεργίας είναι η πόλη? Εκτός να εννοείς την Καστοριά Ελβετία επειδή κάποιοι έχουν φράγκα απο δάνεια που δεν τα επιστρέφουν ποτέ...και αν θέλουν και άλλα τους τα ξαναδίνονταν με όρο να μην τα επιστρέψει ποτέ...(χωρίς να είναι γενικό, υπάρχουν και σωστές επιχειρήσεις).

Έτσι είναι η Ελβετία ???


Τώρα χαλάστηκα...ας πάρω την Λαμποργκίνι να πάω να πάρω τσιγάρα!!!

lykos είπε...

Φτιακές νεογιάπηδων Καστοριανών με τα λεφτά του μπαμπά που τα έχει "κλέψει" απο το κράτος.. Και είμαι σίγουρος οτι στην εφορία την δηλώνει σαν Τσικουενσέντο!! Γιατί κάτι τέτοιοι είναι και καρμίρηδες και δεν δίνουν φράγκα σε ασάλειες και τέλη κυκλοφορίας. Πίπες!

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.