Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Σύλληψη τεσσάρων (4) ατόμων στην Καστοριά

Την 2-7-2011 και από ώρες 18:40΄ έως 03:25΄της 3-7-2011, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καστοριάς συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας...
25, 21, 25 και 28 ετών αντίστοιχα, διότι κατελήφθησαν ως επόπτες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος να
λειτουργούν διαδοχικά κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Καστοριά, παραβιάζοντας έτσι την σχετική απόφαση σφράγισης που είχε εκδοθεί από τον Δήμο Καστοριάς, βάσει της οποίας είχε αφαιρεθεί η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος για αόριστο χρόνο.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος απουσίαζε κατά την ώρα των ελέγχων και αναζητείται εντός των ορίων του αυτοφώρου.
Ανωτέρω δράστες συνελήφθησαν και με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Καστοριάς.

Πηγή Ράδιο Φλώρινα

48 σχόλια:

H2O είπε...

...''επόπτες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος''..οι λεγόμενοι αυτοφωράκηδες δηλ!!
Αφού είναι γνωστό το κόλπο ρε παιδιά, γράφτε τα όπως είναι..έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα..2-3 γνωστούς να χεις στην αστυνομία, στο δήμο κτλ. την έβγαλες καθαρή, κι ας έχεις ως μαγαζί χίλιες μύριες παρανομίες αλλά εσύ την έχεις δει άρχοντας της πόλης..έτσι δεν είναι;;τ όνομα του μαγαζιού;;;;;ή τίθεται θέμα δεοντολογίας;;

Ανώνυμος είπε...

Καλή Αρχή
Επιτέλους.
Ας ελπίσουμε ο νέος Δήμαρχος να αναλάβει δράση.
Είμαστε μαζί σου.
Μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

Κάντε βόλτα στην παραλία να δείτε ποιο μαγαζί είναι κλειστό.
Εύχομαι τα ίδια και στα υπόλοιπα.
Η μάχη μόλις άρχισε!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

<>

Συγχαρητηρια, ωραία λογική! Ευχεσαι να κλείσουν τα μαγαζιά που στενάζουν κρατόντας την ζωή της πόλης και πολλές θέσεις εργασίας έτσι γιατι εσύ είσαι κακομοιρης και δεν βγαίνεις εξω απο το σπίτι σου. Σκέψου πόσα χρήματα έχουν ρίξει αυτοί οι άνθρωποι για να έχουν αξιοπρεπή μαγαζιά. Αλλα όσοι είναι έξω απο τον χορό πολλά τραγούδια λένε..! Τέλος να ανταποδώσω την ευχή σου, λέγοντας να κλείσει το μαγαζί που δουλεύεις... Έτσι... γιατί είμαστε καλοί ανθρωποι...

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος πρέπει να ντρέπεστε ,κάντε την Καστοριά χωριό όπως. Τελικά σας αξιζει

Ανώνυμος είπε...

Καταρχην απο οτι ξερω αυτο το μαγαζι που κλεισανε ειναι νομιμο,ειναι το μονο που εχει αδεια οικοδομης για την προσθηκη που εχει και κατιγορειτε σαν παρανομο χωρις φυσικα να ειναι.

Ανώνυμος είπε...

@ <> 3:34 Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς και κρατάτε ζωντανή την πόλη. Μιά πόλη που έμαθε χρόνια τώρα να ζει κάτω από καθεστώς παρανομίας, ανομίας και ωχαδερφισμού των ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της Νότιας παραλίας. Καταστήματα που στην πλειονότητά τους έχουν καταπατήσει και παραβιάσει ολόκληρο το πολεοδομικό νομικό πλαίσιο της Ελλάδας. Αλλά και των Αρχών αυτής της πόλης (Πολεοδομία, Δήμος, Αστυνομία, Πυροσβεστική κλπ). Καλή αρχή λοιπόν αλλά να υπάρξει και συνέχεια. Όσοι είναι παράνομοι να αντιμετωπήσουν επιτέλους τον νόμο και όσοι είναι νόμιμοι να συνεχίσουν την λειτουργία τους, σε καμία περίπτωση όμως εις βάρος των κατοίκων της Νότιας παραλίας αλλά και του Καστοριανού πολίτη.

Η2Ο είπε...

Τα μαγαζιά που στενάζουν κρατώντας τη ζωή της πόλης και μπλα μπλα μπλα είναι τα ίδια μαγαζιά που απασχολούν ανθρώπους ανασφάλιστους με μισθούς της πλάκας όπου το 8ωρο είναι ανέκδοτο..οι δε μαγαζάτορες είναι οι τύποι που αρέσκονται στο να κάνουν φιγούρα με τα ακριβά αμαξάκια τους, με τις φούσκες δηλ., μιας και χρωστάνε σ όλο τον κόσμο (κάβες, υλικά οικοδομών κτλ) και είναι οι ίδιοι πελάτες που στις εκλογές θα πάνε να ψηφίσουν όποιον τους κάνει το χατήρι-ρουσφέτι(να κι ένας βασικός λόγος που σαν χώρα είμαστε σ αυτό το χάλι)..τα ξέρουμε, μικρή πόλη είμαστε;)και ο ιδιοκτήτης των υλικών μαγαζάτορας δεν είναι;;επιχείρηση δεν έχει;;που τα είδες τα αξιοπρεπή μαγαζιά με φέσι μέχρι το κεφάλι;;;από την όψη και μόνο;;;ειλικρινά, εγώ μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν έχω ιδέα ποιο μαγαζί είναι αλλά φαντάζομαι ότι είναι κάποιο της παραλίας, ίσως κ όχι, αλλά δεν έχει σημασία..δηλ. όποιος επιλέγει συγκεκριμένου τύπου διασκέδαση και ενδεχομένως να μην έρχεται στο μαγαζί σου είναι κακομοίρης;;;;αυτά τα κόμπλεξ μόνο οι καστοριανοί τα χουν και κυρίως αυτοί που δεν έχουν βγει παραέξω..φωνάζετε για το τσιγάρο, κάνετε ολόκληρη ''επανάσταση''και δε μιλάτε για την κλίκα και το νταβατζιλίκι του πουλάω το ποτό όσο γουστάρω (κι ας είναι καραμπόμπα) και άμα θέλεις έλα..κ καλά το δικαίωμα της επιλογής..πραγματικά, πώς σκέφτονται κάποιοι δεν μπορώ να καταλάβω

Ανώνυμος είπε...

Προς τον '' κύριο'' ( ο θεός να τον κάνει ) του 2,48 ( της 4ης Ιουλίου ) :

Μπράβο κ. συνδημότη . . . συγχαρητήρια . . . πολύ ωραία , σχεδόν απίθανη λογική με βάσεις ΤΕΤΡΑΓΩΝΗΣ σκέψης , απλά μερικοί να ξέρεις το αποκαλούν ΄΄κακομοιριά κ μιζέρια ΄΄ . . . ωστέ πρέπει να κλείσουν όλα τα μαγαζιά , να μείνουν χωρίς δουλειά δεκάδες άνθρωποι , μαζί με αυτούς συνεργάτες κ άλλοι τόσοι κρίκοι μιας καθαρά εμπορικής αλυσίδας ( τουρίστες και λοιπά μαγαζιά τουριστικού περιεχομένου ) και όλα αυτά για να μπορείς να μιζεριάζεις ελεύθερα ; ; ; Επειδή στην θέση του εγκέφαλου έχεις πολτοποιημένη ΝΕΚΡΑ ύλη ; ; ;Θα έπρεπε ( λίαν επιεικώς ) να ντρέπεσαι για τις δηλώσεις σου .

Ανώνυμος είπε...

Τελικα εσας τους πολιτες της καστοριας ολα σας φτενε γιαυτο δεν πατε μπροστα μια παραπονα για την γουνα αφησανε χιλιαδες ζωακια, μια με την διασκεδαση.Τελικα δεν σας αξιζει τιποτε!

Ανώνυμος είπε...

@5:15 και 4:19 Θα το ξαναπώ ευτυχώς που υπάρχετε εσείς και έτσι μπορεί η Καστοριά να ζει μοναδικές στιγμές ευημερίας. Αγαπητέ φίλε ελπίζω να ξέρεις ότι τα περισσότερα (αν όχι όλα) από τα μαγαζιά της παραλίας έχουν σοβαρές πολεοδομικές παραβάσεις λόγω των οποίων δεν μπορούν να πάρουν άδειες λειτουργίας τόσο από τις υγειονομικές υπηρεσίες όσο και από την πυροσβεστική. Σε παραπάνω σχόλιο αναφέρεται ότι το κατάστημα ήταν νόμιμο κλπ., Οι άδειες που αναφέρεσε φίλε μου αφορούν τα παλιά "μαγαζιά" τα προ 10ετίας περίπου, όπου ΚΑΜΙΑ αυλή δεν είχε διαμορφωθεί όπως αυτές είναι σήμερα.
Επίσης θα πρέπει να ξέρετε ότι όταν όλοι εσείς απολαμβάνετε είτε την εργασία σας είτε την διασκέδασή σας κάποιοι άλλοι (προμηθευτές, ιδιοκτήτες, λογιστές) "βογγάνε" για να πάρουν τα χρήματά τους από τους "επιχειρηματίες" των παραπάνω καταστημάτων. Οι οποίοι μάλιστα βρίσκονται και σε έναν ιδιόμορφο αγώνα για το ποιός φοράει τα ακριβότερα και καλύτερα ρούχα, ποιός έχει το ακριβότερο και γρηγορότερο αυτοκίνητο, ποιός έχει την καλύτερη μηχανή κλπ.Όταν όλοι εσείς απολαμβάνετε είτε την εργασία σας είτε την διασκέδασή σας κάποιοι άλλοι για χρόνια τώρα έχουν χάσει τον ύπνο τους τόσο από την ένταση της μουσικής όσο και από τις φωνές των θαμόνων. Και όπως βλέπεις ακόμη κανείς δεν αναφέρθηκε και στην παράνομη κατάληψη του παραλίμνιου πεζόδρομου από τραπεζοκαθίσματα όπου πλέον δεν μπορεί κανείς να απολαύσει την βόλτα του. Συνέχιζε λοιπόν εσύ να εργάζεσαι ή να διασκεδάζεις σ΄αυτούς τους χώρους και άσε σε εμάς να ζούμε στην κακομοιριά μας και την μιζέρια μας. Όταν όμως έρθει ο Νόμος και ο κάθε εκπρόσωπός του κάτσε στην άκρη και άφησε τον να κάνει και αυτός την νόμιμη δουλειά του.

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον είναι νόμιμοι να μην κλείσουν. Αλλά να δουλεύουν με άδεια καφέ σαν ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ όχι. Όσο να κλείσει η δουλειά μου και εάν βγαίνω, όχι δεν βγαίνω γιατί έχασα την δουλεία είμαι άνεργος εδώ και μήνες. Ευχαριστημένος;
Τώρα για το πόσοι πολλοί δουλεύουν ας μας το πει το Ι.Κ.Α
Ρώτησε κανένας από εσάς τους ακοπλεξάριστους ξενέρωτους έρμεους του Life Style άν από την διασκέδασή σας ανεγκέφαλοι ξερόλες ταλαιπωρούνται βαριά άρρωστοι, ηλικιωμένοι νεογέννητα;
Αλλά υπάρχουν εγκεφαλικά κύταρρα να σκεφτείται;
Και όχι να μην κλείσουν αν είναι νόμιμα.
Ελάτε στην θέση αυτών που έχουν άρρωστο άτομο στην οικογένειά τους να δείτε τι τραβούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Και όσο για την καραμέλα ότι τα μαγαζιά δίνουν δουλειά να ξέρεις ότι χάνονται πολλές εργατοώρες λόγω αϋπνίας περίπου 500 Δημοτών

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστευω φιλε μου εσεις που μενετε στην παραλια να ειστε ολοι νομιμοι, οπως εξετασουνε της αυλες που λες οτι ειναι παρανομες (χωρης να το ξερεις αυτο γιατι δεν ειναι)να εξετασουνε αν εχουνε παρανομιες και καποιες οικοδομες να δεις οτι οι οικοδομες ειναι περισοτερες και εχουνε καταστρεψει σημαντικοτερα πραγματα της πολλης....

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου εσυ μηπως πρην μηνεις ανεργος εκανες την ιδια δουλεια με αυτους τους επιχιριματιες που κατηγορεις?Ειχες ενα καφε στην παραλια?

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=sXrqvdXCC0U

Ανώνυμος είπε...

Σε τι λούπα έχουμε πέσει βρε παιδιά? Καθόμαστε τόση ώρα και συζητάμε αν είναι σωστό να κλείσουν μαγαζιά που δεν είναι νόμιμα? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι όποιος δεν είναι νόμιμος κλείνει! ΤΕΛΟΣ!

Το ελληνικό δημόσιο δεν πάει απο το κακό στο χειρότερο μόνο απο τους 300 της βουλής αλλά και απο όλους εμάς.... και απο δηλώσεις του τύπου "....τα μαγαζιά που στενάζουν κρατόντας την ζωή της πόλης και πολλές θέσεις εργασίας..." με μισθούς της πείνας, ανασφάλιστη εργασία και τις τιμές στα ύψη!!!!

Έλα τώρα, λες και δεν είναι γνωστό ότι χρωστάν σε όλο το κόσμο αλλά παρόλα αυτά το παίζουν "άρχοντες της πόλης"! Ελπίζω να συνεχιστούν οι έλεγχοι και... ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ!!!

Ευχαριστώ!

απο fake (αν μου απευθύνεται τον λόγο)

Ανώνυμος είπε...

Όχι με απέλυσαν υπάλληλος ήμουν.
Και με απέλυσαν γιατί αργούσα να πάω το πρωί.
Εντάξει τέλος με αυτήν την βλακεία.
Και άλλο πράγμα οι πολεοδομικές παραβάσεις και άλλο η ηχορύπανση.
Δεν έχετε εγκέφαλο να καταλάβεται;
Και προς ενημέρωση ανεγκέφαλων

http://www.cosmo.gr/Environment/Europe/316808.html

Ανώνυμος είπε...

Αν εχετε τετοιου ειδους προβλημα γιατι δεν πατε να μιλησετε με τους επιχιριματιες να βρητε μια χρηση τομη?

Ανώνυμος είπε...

@ 6,06 : θα επιμείνω στην αρχική μου τοποθέτηση . . . δεν έχω καμία σχέση με τα μαγαζιά κ απαντώ σαν απλός πελάτης . ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΑΣ φίλοι Καστοριανοί δεν έχει όρια . . . τί σχέση έχει η Πολεοδομία με το τί ρούχα κ τί αυτοκίνητο έχει ο κάθε ιδιοκτήτης . Το μόνο που καταλαβαίνω είναι οτι μιλάτε με βάση το πόσο κομπλεξικοί μπορείτε να γίνεται . Κ από αυτό που διαφαίνεται είστε σε υπερμετρικό βαθμό . . .

Ανώνυμος είπε...

Πάλι εμείς κοιτάμε το δέντρο και αφήνουμε το δάσος,μιλάμε για τα ρούχα τους και τα αυτοκίνητα τους η αν χρωστάνε και τον μαναβη.αυτά είναι επιφανειακά η ουσία είναι για όλους να βρεθεί μια λύση ικανοποιητική ,για το καλό της πόλης,δεν θελουμε κλειστά μαγαζιά και ασφαλώς να μην ενοχλουντε και οι κάτοικοι της Νότιας παραλίας,όλοι μαζί να βρούνε τη λύση ,και τα λειτουργικά είναι δικό τους θέμα,μην τα πιστεύετε και όλα,γνωρίζω ότι ένας συναιτερος ,από έγκυρη πηγή έχει τεράστια οικονομική δύναμη(οικογενειακή)με αρκετά μηδενικά,τα αυτοκίνητα του στιχιζουν πιο πολλή από όσο στιχιζει το σπίτι μου,δεν είναι το θέμα μας αυτό μην αποπροσανατολιζεστε,μπορεί αυτά να είναι τρικ και καλά χρωστάμε για να αθωονονται στα δικαστήρια,όλοι μαζί για την Καστοριά μας,όλοι να είναι ευχαριστημένοι !

ανωνυμος 109 είπε...

δεν βλέπετε που ολη η χωρα ειναι μπουρδελο κοιτατε τα μαγαζια που ξεχνιεται λιγο ο κοσμακης...αλλα κ εσεις τον κωλο σας εκει τον πατε οποτε δεν σας παιρνει να μιλατε...οπως κ εμενα φυσικα....

Ανώνυμος είπε...

Γιατί απλά οι επιχειρηματίες μα γράφουν εδώ και χρόνια εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
Εδώ έχουν γραμμένους αστυνομία Δήμο θα δώσουν σημασία στα λόγια απλών δημοτών.
Εννοείται ότι δεν μας ενδιαφέρει αν χρωστάνε αν έχουν πολλά μηδενικά στους λογαριασμό τους.
Όσα μηδενικά και εάν έχει ο λογαριασμός είναι τίποτα αν λείπει από μπροστά ο άσσος.
Με λίγα λόγια να το εξηγήσω γιατί υπάρχουν και άτομα με ακατοίκητο ρετιρέ είσαι μηδέν αν πρώτα από όλα δεν είσαι άνθρωπος.
ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ.
Μην ξεφεύγεται από το βασικό πρόβλημα.

bvs7 είπε...

η μαλακια του Ελληνα,χωρις αντιπαραθεση δε μπορει να κανει! ενα γα....μενο αρθρο διαβασατε και ο καθενας τα δικα του. προτεινω απαγορευση δημοσιευσης σχολιων στους διαχειριστες!

Η2O είπε...

φίλε 9:24 (βάλτε κ κανα nickname να συνεννοούμαστε) η αναφορά στα ακριβά αυτοκίνητα (τουλάχιστον απ τη μεριά μου) γίνεται για τον εξής απλούστατο λόγο που εσύ, ως ανοιχτόμυαλος σε υπερμετρικό βαθμό, θεωρείς κόμπλεξ: κάποιος επιχειρηματίας (ονόματα δε λέμε) σου χρωστάει π.χ. 7.000 ευρώ για κάτι που του πούλησες για το μαγαζί του κ εσύ τον παρακαλάς επί 1 κ 2 χρόνια να σου πληρώσει αυτά που υποχρεούται..σε πάει από βδομάδα σε βδομάδα με τη δικαιολογία ότι δεν έχει τώρα κτλ κι εσύ τον βλέπεις να αγοράζει συνεχώς αυτοκίνητα, μηχανές κτλ..τι θα κάνεις κ τι θα σκεφτείς;;;δε θα εξοργιστείς ως άνθρωπος;;το παράδειγμα είναι πραγματικό από καλό φίλο (που του ανήκει η άλλη επιχείρηση) που μου το διηγήθηκε..
επίσης, φίλε 9:28, το θέμα δεν ειναι να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι γιατί με αυτή τη λογική φτάσαμε ως χώρα στον πάτο, π.χ. πλήρωσε ένα χιλιάρικο (λάδωσε δηλ) κι εγώ θα κάνω τα στραβά μάτια κ πάει λέγοντας..ευχαριστημένοι δεν είναι και οι δύο;;αν θεωρείς καλό της πόλης το να προβάλλεται από 2-3 μαγαζιά τα οποία θα τα βρεις στην παραλία της Θεσ/νίκης και στην παραλιακή στην Αθήνα (καθώς όλα φτηνές απομιμήσεις είναι το ένα του άλλου, χωρίς κανένα χαρακτήρα κ προσωπικότητα ή κάτι διαφορετικό να δείξουν)τότε μάλλον το θέμα είναι εκτός από αισθητικό στη βάση του πολιτισμικό..φιλικά

Ανώνυμος είπε...

Απο όταν θυμάμαι τον εαυτό μου εδώ και 25-30 χρόνια θυμάμαι και τα μαγαζια στην παραλία. Εσείς όταν αγοράσατε/νοικιάσατε σπίτι εκεί δεν ξέρατε ότι απο την στιγμή που λειτουργούν καφετέριες θα έχει κ μουσική; Αφήστε τον κόσμο να δουλέψει και αφήστε την ηχορήπανση, για να έχουν μουσική σημαίνει πως θέλει ο κόσμος. Γιατί είναι πιο συμαντική η ενόχληση των 200 πολιτών της παραλίας που κατοικούν εκει απο τους χιλιάδες των πολιτών που έτσι, είτε σας αρέσει είτε όχι, διασκεδάζουν. Δηλαδή έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα μας και ενοχλούν οι αυλές των μαγαζιών; Αυτό θα πεί ότι είναι κάποιος κομπλεξικός, δεν τον ενοχλεί τπτ απο τα στραβά που γίνονται και τον ενοχλεί η αυλή που έχει ένα κατάστημα που είναι κλεισμένη και όχι ανοιχτή. Όσο για τα χρέοι των ιδιοκτητών προς άλλες επιχειρήσεις έχει απολυτο δικαιο. Καθώς όλα είναι αλυσσίδα. Τέλος, για τους μισθούς και την παράνομη εργασία δεν θα το σχολιάσω, γιατί τα ξέρω απο πρώτο χέρι.. Αθλιο. Αλλα δεν πάβει να είναι επιλογή! Αν μου πούνε θέλεις να δουλέψεις για 25 ε ανασφάλιστος, απο το να είμαι ανεργος δυστηχώς θα δεχτώ! Απλά δεν μου αρέσει η λογική ορισμένων που τα ισοπεδόνουνε όλα. Εύχομαι να ξανανοιξει το Κ__ι και να πάρουν στο αυτόφορο όλους εκείνους που μας πίνουν το αίμα και δεν ειναι επιλογή μας και ο νοων νοητο!

Ανώνυμος είπε...

Καλά είναι απίστευτοι μερικοί.
Η ζωή δεν ξεκίνησε πριν 30 χρόνια αλλά πολλά χρόνια πριν που στην παραλία δεν υπήρχαν καφετέριες και κάποιοι χτίσανε σπίτια επειδή εκεί είχαν ή αγόρασαν οικόπεδο.
Μπορείς να ψάξεις φωτογραφίες παλαιότερων ετών να δεις πω ήταν.Οι καφετέριες ήρθαν μετά.
(Γιατί είναι πιο συμαντική η ενόχληση των 200 πολιτών της παραλίας ...... διασκεδάζουν).
Μάλον από δείκτη νοημοσύνης πάσχεις έτσι;
Μην γράφεται ότι νάναι δεν σας αντέχω άλλο.

Ανώνυμος είπε...

σαν χθες θυμαμαι ενα απο τα πρωτα κλαμπακια στη παραλια το μπιΖαρ απο τα πρωτα φασαριοζικα που ειχαν ξεσηκωσει θυελλες...
γεννημα θρεμα (πρωην) κατοικος ν.παραλιας ευτυχως μετακομισα γιατι τωρα με 2 μικρα...ουτε υπνος ουτε παρκινγκ....και αυτ με τα πεζοδρομια οντως αισχος

Ανώνυμος είπε...

1) Τα πρώτα μαγαζιά ξεκίνησαν πριν 15 και όχι πριν 30 χρόνια. Παλιά υπήρχε μόνο ο "Νότος" και αυτός λειτουργούσε ως Καφέ και όχι Καφέ-Μπαρ-Κλάμπ-Μπουζουξιδικο όπως είναι σήμερα τα μαγαζιά της παραλίας.

2) Για την ηχορύπανση υπάρχει νόμος. Σας αρέσει δεν σας αρέσει. Και νόμος να μην υπήρχε όμως είναι εντελώς ανήθικο και ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ να βγάζεις λεφτά καταπατώντας τα αυτονόητα δικαιώματα των συνανθρώπων σου, πόσο μάλλον όταν αυτά αφορούν άρρωστους, γέρους και μικρά παιδιά με μόνη δικαιολογία την διασκέδαση και το κέφι των "ακομπλεξάριστων". Ο νόμος για την λειτουργία των Καφέ λέει πως στις 23.00 ή κάπου εκεί κοντά τέλος πάντων, η μουσική ΚΛΕΙΝΕΙ. Ούτε καν χαμηλώνει. ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ...

3) Οι πολεοδομικές παραβάσεις των μαγαζιών αυτών ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ και όλοι ξέρουμε με ποιο τρόπο τόσα χρόνια κάποιοι στον Δήμο και στις άλλες υπηρεσίες έκαναν "τα στραβά μάτια", με το αζημίωτο πάντα βέβαια.

4) Η καταπάτηση του δημόσιου χώρου της παραλίας στρέφεται κατά της πλειοψηφίας των πολιτών αυτού του Νομού που προσπαθεί να περπατήσει σε αυτήν αλλά και των επισκεπτών της πόλης μας που εκφράζονται με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια για την κατάντια της παραλίας και την απληστία και την θρασύτητα κάποιον να θησαυρίζουν εις βάρος της κοινωνίας και κάνοντας χρήση ενός δημόσιου και κοινωνικού αγαθού για ιδίων όφελος.

4) Το επιχείρημα πως αυτές οι επιχειρήσεις απασχολούν κόσμο και πως μόνο αυτό πρέπει να μας απασχολεί είναι πέρα για πέρα ΒΛΑΚΩΔΕΣ και ΗΛΙΘΙΟ και πραγματικά απορώ πως το εκστομίζετε.
Δηλαδή με την ίδια λογική και οι έμποροι ναρκωτικών δεν θα έπρεπε να διώκονται γιατί προσφέρουν εργασία και βοηθούν την απασχόληση.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Γ.Π.

Ανώνυμος είπε...

@ Γ.Π.
Με λίγα λόγια όλη η αλήθεια για τα "μαγαζιά" της Νότιας παραλίας. Και φυσικά με το τσιτάτο στο τέλος ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ συμφωνώ απόλυτα.

Ανώνυμος είπε...

Σχολιάζω για τελευταία φορά γιατί βλέπω οτι δεν μπορούμε να συννενοηθούμε . . . καλός ο αντίλογος δεν λέω , αλλά ρε παιδί μου , δεν μας βγάζει πουθενά . . .

1ον) από τα σχόλια εύκολα καταλαβαίνει κανείς οτι στοχοποιούνται 1-2 μαγαζιά της παραλιακής ( όποιος ασχολείται εύκολα θα καταλάβει ποια ) . Εξ ορισμού , κατευθείαν μιλάμε για εμπάθεια - προσωπική άποψη - .
2ον)Μιλάτε για τα πεζοδρόμια . . . συμφωνώ . Αλλά γιατί τα βάζετε με τους μαγαζάτορες ; Όλη η παραλία κ όλα τα καθίσματα των μαγαζιών πληρώνουν ενοίκιο στον δήμο . Εφόσον ο εκάστοτε Δήμαρχος-δημοτική αρχή είναι διατεθημένη να βγάλει προς ενοικίαση μέρος της παραλίας , τότε κ ο κάθε επαγγελματίας θα κοιτάξει το όφελος του εξτρά κόσμου κ όχι την άνεση σας . . .
3ον) σχετικά με το parking : ναί το έχουν ξεφτιλύσει με τις γλάστρες κ τα μηχανάκια . . . απόλυτα σύμφωνοι . Σε προσωπικό επίπεδο , έχω μετακινήσει μηχανή ΚΑΙ γλάστρα για να παρκάρω παρά τις απειλές του καταστηματάρχη .
4ον) Κάθεστε κ ασχολείστε με το Ε9 τους . . . έχουν λεφτά. Ε καί ; Λέτε οτι χρωστάνε της Μιχαλούς . . . οκ . . . μπορεί να είναι κ έτσι.Και λοιπόν ; ; ; Αν ήταν φτωχότεροι θα λύνατε το πρόβλημα σας ; Δεν το νομίζω .
5ον) το 90% των αναγνωστών-συγγραφέων εδώ μέσα έχει πιεί καφέ-ποτό πάνω από μία φορά στα συγκεκριμένα μαγαζιά . Όποιος δεν το δεχθεί είναι απλά ψεύτης . . . άσχετο ; ; ; μπορεί . Τυχαίο όμως όχι .


Παρόλα αυτά συγνώμη αλλά ΔΕΝ μπορώ να δεχτώ σχόλια του τύπου '' να κλείσουν όλα '' κτλ . Αφορά εργασία κ απασχολούμενο προσωπικό με ότι συνεπάγεται αυτό . Η νότια παραλία δόξα το Θεό έχει την τιμητική της από επισκέπτες . Ανθεί κ οικονομικά μιας κ παράλληλα με αυτά τα μαγαζιά κινούνται κ άλλα μαγαζιά ( τουριστικά κ μή ). Γιατί θέλετε μία δεύτερη Μητροπόλεως ( ''νεκρή'' ) ; ; ; Ήδη η Καστοριά έχει φάει μία κατραπακιά με την κρίση της γούνας . . . είναι κρίμα να θέλετε να την αποτελειώσετε . . . Φιλικά πρός όλους . Φίλε Η2Ο με λένε Νίκο κ μιας κ βλέπω οτι είσαι φίλος της χημείας θα δηλώσω ως nick το N20 για δικούς μου λόγους ;-)

Ανώνυμος είπε...

Δεν με νοιάζει πόσα βγάζει ο μαγαζάτορας.
Με νοιάζει όμως να τα βγάζει νόμιμα και όχι εις βάρος μου. Να λειτουργεί την επιχείρησή του μέσα στα πλαίσια του νόμου όπως λειτουργώ εγώ την δική μου.
Δηλαδή να ξηλώσει τις κατασκευές στις αυλές και να σταματήσει να κλείνει τα πεζοδρόμια για να βάλει τραπέζια, καρέκλες και σκαμπό καταπατώντας όλους τους νόμους.
Να σταματήσει να προκαλεί ηχορύπανση και 23.30 να κλείνει ΤΕΛΕΙΩΣ η μουσική όπως ορίζει ο νόμος.
Και τέλος να κόβει αποδείξεις για κάθε προϊόν που πουλάει και όχι να μου φέρνει την απόδειξη απο την διπλανή παρέα που μόλις έφυγε. Την φοροδιαφυγή του στο τέλος εγώ θα την πληρώσω με την αύξηση των έμμεσων και άμεσων φόρων οπότε με αφορά άμεσα αν λειτουργεί σύννομα...

Ανώνυμος είπε...

Κατι ξερει ο κυριος,παει πινει τα ποτακια του δεν του δινουν αποδιξη και οταν νυσταζει λεει κλειστε το μαγαζι να παω για υπνο

Ανώνυμος είπε...

Εγω εχω ακουσει οτι καπιοι βαζουνε ξυπνητηρια για να ξυπνανε 3¨00 η ωρα να παρουνε τηλ την αστυνομια και να πουνε οτι τους ενοχλουν τα μαγαζια

Ανώνυμος είπε...

Ενα γεγονος οτι τα μαγαζια δεν ενοχλουν ειναι οτι τα ποιο πολλα προβληματα τα εχουν τα goody's που δεν εχουν ιχνος διαταραξης, αρα προκειται μονο για κακια και ζηλια.

Ανώνυμος είπε...

Καλα αυτο φανηκε,ποιο πολλυ τους πειραζει τη φορανε και τι οδηγουν και αν εχουν λευτα παρα τα ντεσιμπελ.Κριμα!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά η βλακεία μερικών δεν έχει όρια.

Η2Ο είπε...

Εγώ πάλι έχω ακούσει για κάτι που είναι γνωστό ως το περί κοινού δικαίου αίσθημα..αλήθεια ξέρετε τι είναι;;;εγώ που πληρώνω π.χ. τους φόρους μου κανονικά κ απαιτώ να μ κόψεις για γαμ απόδειξη το ποτό που σου χρυσοπληρώνω (που πολύ πιθανό να είναι μπόμπα κ που το παίρνεις σε εξευτελιστική τιμή..άσε, έχουμε περάσει κάποια χρόνια απ΄αυτή τη δουλειά κ εμείς..ξέρουμε τι γίνεται)κ εσύ κάνεις την πάπια..
δεν μπορείς να έχεις ειδική μεταχείριση κ εγώ να έχω άλλη, επειδή έχεις τα κονέ..έτσι λειτουργεί μια κοινωνία δικαίου χωρίς ανισότητες (υποθετικά βεβαίως)..τώρα, άμα θέλεις εσύ ν αγοράσεις κ πύραυλο (ώς πιθανή προέκταση του φαλλού σου), με γεια σου κ χαρά σου!!!μη ζεις εις βάρος μου,κ πληρώνω κ εγώ τα σπασμένα που δε μου αναλογούν, αυτό μ ενδιαφέρει..κι αυτά περί κόμπλεξ κ κουραφέξαλα ας τ αφήσουμε κατά μέρους δε βοηθάνε στη συζήτηση, έλεος

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΟΣ με τον ΦΑΣΙΣΜΟ των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ της παραλίας.
Ελπίζω μετά απο 15 χρόνια ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ και ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ να μπει μια τάξη.
Αν δεν γίνει αυτό άμεσα τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας και ως πόλη και ως λαός...

Ανώνυμος είπε...

Τελικά οντως η βλακεία μερικών δεν έχει όρια.
Πιστευω πως απο καποιους τετοιους τυπους χαθηκε και η γουνα απο αυτην την πολη και πηγε στους κινεζους.ΕΛΕΟΣ ΛΙΓΟ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΠΑΕΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έλεος το δικαίωμα να ξεκουραστεί κάποιος δεν είναι κακία.
Πάψτε αυτήν την ηληθιότητα με τα πόσα λεφτά έχει κάποιος, τι χρωστάει τι χρώμα παπούτσια φοράει, και άλλα ανούσια πράγματα.
Να μην κλείσει κανένα μαγαζί, αλλά δεν θα πρέπει και οι κάτοικοι να φύγουμε από τα σπίτια μας, εξαιτίας της παράνομης συμπεριφοράς κάποιων.
Θα πρέπει επιτέλους όλοι οι επιχειρηματίες που χέστηκα αν χρωστούν ή όχι, αν έχουν ή δεν έχουν μηδενικά (με την συμπεριφοράτους είναι μηδενικά) να χαμηλώσουν την ένταση των μηχανημάτων.
Αλλιώς εύχομαι να μην γυρίσει το μυαλό κανενός και τότε θα μιλάμε για πολύ δυσάρεστα πράγματα και γιατί η πολιτεία δεν φρόντισε να λάβει μέτρα και άλλα τέτοια γνωστά.
Το πρόβλημα αυτής της πόλης ήταν είναι και θα είναι η έλλειψη παιδείας, όσο αυτό και αν στενοχωρεί κάποιους.

ανωνυμος 109 είπε...

μαλλον οι περισσοτεροι που γραφετε εδω(εκτος βεβαια απο καποιες εξερεσεις)ειστε μοναχοι η κατι τετοιο.......καποιοι βγαζουν μεροκαματο απο αυτα τα μαγαζια οσο κ να ειναι αυτο...ο καθενας βολευεται με αυτα που εχει.....νομιζω πως αυτο το κομπλεξ πρεπει να σταματησει με τα μαγαζια γιατι ολοι εκει παμε ανεξαρτητως την μερια της παραλιας....

Ανώνυμος είπε...

προτεινω οι κασταστηματαρχες να κανουν δωρο εγκατασταση νεων κουφωματων στα σπιτια εκεινα που εχουν σοβαρο προβλημα ηχομονωσης( σε οσα δηλ δεν ειχαν ηδη βαλει γιατι εμεις δε τη γλυτωσαμε αλλαξαμε και υσηχασαμε εν μερει...)

Ανώνυμος είπε...

Μας πρήξατε τα αρχ..ια με τα ανασφάλιστα ψευτομεροκάματα που δίνετε.
Δεν έχετε άλλο επιχείρημα για να καλύψετε τις ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ σας και το επαναλάβατε 100 φορές υπανάπτυκτοι κάφροι.
Και οι πουτάνες βγάζουν μεροκάματο και μάλιστα πολύ μεγαλύτερο απο τους υπαλλήλους σας που τους εκμεταλλεύεστε πάνω στην ανάγκη τους.
Τι προτείνετε, λοιπόν, τι γίνουν όλοι οι άνεργοι πουτάνες επειδή έχει μεροκάματο ?
Πανιλίθιοι...

Ανώνυμος είπε...

Τελικα εχουμε και ηληθιους στην πολη μας εεε?
Μαθε πρωτα να μιλας και μετα να γραφεις.

Ανώνυμος είπε...

Ακούγεται ότι έχουν καταγγείλει τον Δήμο στον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης.
Άρχισαν τα όργανα!!!!!!

ανωνυμος 109 είπε...

ολα απο τη ζηλεια ξεκινανε τελικα απο τι φαινεται......μαλλον ζειτε σε αλλη χωρα εσεις....μαλλον εσυ 12 28 διεθυντης εισαι για να μιλας ετσι......κ οσο για το πανηλιθιοι κ εσυ εισαι ενας απο αυτους γιατι κ εσυ πας κ βλεπεις τις παρανομιες που γινονται

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι, και τους έμπορους ναρκωτικών απο ζήλια τους συλλαμβάνουν γιατί βγάζουν πολλά.
Όσο προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα με αυτά τα ηλίθια "επιχειρήματα" τόσο επιβεβαιώνετε τον χαρακτηρισμό που σας απέδωσε ο προηγούμενος, γι΄αυτό και εγώ τον επαναλαμβάνω.
Πανιλίθιοι...

ανωνυμος 109 είπε...

εσεις που το παιζετε σχετικοι μαλλον δεν ξερετε οτι το μαγαζι που εκλεισε δεν ηταν κ τοσο παρανομο....αλλα μαλλον ειστε αυτοι που παιρνετε τηλεφωνο χωρις να μπορειτε να αντικρισετε καποιον απο ολους τους μαγαζατορες κ να πειτε το προβλημα σας...απο εδω μια χαρα τα λετε ολα παναγιτσες ολοι σας......κ δεν ειμαι ουτε μαγαζατορας ουτε καποιος απο αυτους που παιρνουν τηλεφωνο...ειμαι καποιος που μαζι με εσας πινω καφε χωρις να ευχομαι να κλεινουν τα μαγαζια κ να μην μπορει να δουλεψει ο καθενας απο εμας....βεβαια εξερειστε εσεις οι διευθηντες ειπαμε που μαλλον τα εχετε ολα ετοιμα.....απλα εσεις ειστε οι πανηλιθιοι που ευχεστε τετοια πραγματα.....

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.