Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Πιθανός διάδοχος του Φ. Πετσάλνικου ο Δημήτριος Δόλλης (Δείτε ποιος είναι ο Δ. Δόλλης)

Παραιτήθηκε από τη διεκδίκηση της βουλευτικής έδρας της Καστοριάς, με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, ο μέχρι πρότινος βουλευτής και πρώην πρόεδρος της βουλής Φ. Πετσάλνικος.

Την απόφασή του αυτή ο Φ. Πετσάλνικος ανακοίνωσε σε στενό κύκλο στελεχών του κόμματος, που παραβρέθηκαν... χθες βράδυ σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης και δημοσιοποίησε την επομένη από τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Φ. Πετσάλνικος οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή, ύστερα από τις σφοδρές αντιδράσεις που συνάντησε η πληροφορία ότι θα είναι και πάλι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Πασόκ παρόλο που στις προηγούμενες εκλογές χρεώθηκε ο ίδιος την απώλεια της έδρας που κατείχε για περισσότερα από 27 χρόνια.

Πιθανός διάδοχος του Φ. Πετσάλνικου, φέρεται να είναι ο μέχρι πρότινος υφυπουργός εξωτερικών Δημήτρης Δόλης, ο οποίος κατάγεται από την Βασιλειάδα Καστοριάς και απολαμβάνει της εμπιστοσύσνης τόσο του προέδρου του κόμματος Ε. Βενιζέλου, όσο και του απερχόμενου βουλευτή Καστοριάς.

Δείτε ποιος είναι ο Δημήτριος Δόλλης ΕΔΩ

kastoriani-estia.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.