Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Διευκρινίσεις του Μπέτσκα για το Περιοδικό: «Τα παιδιά της Καστοριάς» (ξεφυλλίστε το)‏‏

Αγαπητοί φίλοι
Αναφορικά με τις ερωτήσεις στα σχόλια αναγνωστών για το κόστος της έκδοσης του συγκεκριμένου περιοδικού...
αναφέρουμε ότι πρόκειται για είναι διαδικτυακό περιοδικό, όπου κόστος παραγωγής είναι 0 (μηδέν) ευρώ. Από εκεί και πέρα υπήρξε πολύ δουλειά κυρίως από τους μαθητές και κατά δεύτερο λόγο από τους εκπαιδευτικούς.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Χατζηπαναγιώτου μας διευκρίνισε ότι έγινε αναπαραγωγή μερικών αντιτύπων σε φωτοτυπίες για να μπορέσουν οι μαθητές να προχωρήσουν σε αξιολόγηση της εκπαιδευτικής δράσης μετά το πέρας της.

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε τo πρώτο τεύχος του περιοδικού «Τα παιδιά της Καστοριάς» ΕΔΩ

Σας συστήνουμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συγκεκριμένου σχολείου για να δείτε και άλλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες ΕΔΩ
και ΕΔΩ

Μπέτσκας

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπέτσκα,

Το να δίνεις μαθήματα ανάγνωσης στους πολίτες, είναι τουλάχιστον προσβλητικό εκ μέρους σου, όταν μάλιστα ΕΣΥ χρειάζεσαι μαθήματα ανάγνωσης.

1) Στην πρώτη σου ανάρτηση γράφεις:

"Πρόκειται για ένα πολιτιστικό ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ το οποίο ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο σχολείο και για να ολοκληρωθεί χρειάστηκαν τέσσερεις μήνες."

-Τι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4 ΜΗΝΩΝ είναι αυτό Μπέτσκα, που χρειάστηκε το περιοδικό?

2) Στην δεύτερη σου ανάρτηση επιμένεις με αφέλεια:

"Κόστος παραγωγής μηδέν (0), επειδή είναι διαδικτυακό περιοδικό" (!!!!) και μας συστήνεις και από πάνω (σαν προπαγάνδα μου ακούστηκε αυτό) να επισκεφτούμε και την σελίδα του σχολείου.

Θα ήταν καλό να την επισκεφτείς και εσύ Μπετσκα μου, και να μην είσαι τόσο "γλυκούλης" με το Σύστημα. Εκπαιδευτικό ή όχι.
Και μάλιστα σήμερα που γνωρίζουμε με ποιους τρόπους έχουν φαγωθεί λεφτά τόσα χρόνια, και έφτασε η Ελλαδα εδώ που έφθασε.

Για ΑΝΟΙΞΕ τα ματια σου Μπέτσκα και δες τα δύο τουλάχιστον προγράμματα ΕΣΠΑ που έτρεξαν/τρέχουν στο σχολείο στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα που συστήνεις.

Μη μου πεις οτι τα δύο (τουλάχιστον) προγράμματα ΕΣΠΑ είναι χωρίς χρήματα και δεν συμπεριλαμβάνεταιτο περιοδικό σε αυτά;

θΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ???????




ΥΓ. Και αφού θες να βρεις την άκρη
Ρώτησε ξανά:
Πόσα χρήματα του ΕΣΠΑ έχουν υλοποιηθεί στο συγκεκριμένο σχολείο;
Και ζήτησε αναλυτική κατάσταση πού πήγαν τα χρήματα. Να δούμε. Πήγαν ή δεν πήγαν και στο περιοδικό.

Ανώνυμος είπε...

θεωρήται προπαγάνδα(!!!) το να συστήνεις να επισκεφθούν την ιστοσελίδα ενός σχολείου και μάθημα ανάγνωσης το να προτεινεις να διαβασει ο κόσμος το περιοδικο που δημιουργησαν οι μαθητές του εν λόγω σχολείου???
Είναι κάτι παραπάνω από προφανές οτι δεν σου έκαναν κάποια χατίρια γιαυτό βγάζεις αυτήν την υπέρμετρη κακία και άκυρη γκρίνια.

Ανώνυμος είπε...

Ναι την θεωρώ!

Με προγράμματα του ΕΣΠΑ εγώ θα σου στήσω την ΠΑΠΥΡΟΣ ΛΑΡΟΥΣ αν θέλεις.

Υπάρχουν σχολεία στον νομό, που στάζουν ΑΙΜΑ για να εκπαιδεύσουν τους μαθητές τους.
Και γι' αυτά δεν είδα να παραπέμπει κανείς για να τα επισκεφτεί.
Προφανώς, προφανέστατα, επειδή δεν έχουν τα "μέσα".

Ανώνυμος είπε...

Eπαναλαμβάνω:"Είναι κάτι παραπάνω από προφανές οτι δεν σου έκαναν κάποια χατίρια γιαυτό βγάζεις αυτήν την υπέρμετρη κακία και άκυρη γκρίνια."
και προσθέτω:ποια είναι αυτά τα σχολεία(ή σχολείο...) στα οποία αναφέρεσαι;

Ανώνυμος είπε...

Το ότι υπάρχουν σχολεία στα οποία "στάζουν αίμα" όπως λές δεν σημαίνει ότι θα ακυρώσουμε την προσπάθεια των μαθητών αλλά και του δασκάλου ώστε να "βγει" αυτό το περιοδικό. Δεν γνωρίζω εάν στο 4ο Δημοτικό έχουν επενδυθεί ή όχι χρήματα από το ΕΣΠΑ ή άλλο πρόγραμμα, ακόμη και έτσι να είναι (δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω) στο συγκεκριμένο σχολείο, οι συγκεκριμένοι δάσκαλοι και κυρίως οι συγκεκριμενοι μαθητές ασχολήθηκαν με κάτι δημιουργικό και ευχάριστο για αυτούς αντικείμενο και νομίζω ότι τα κατάφεραν με το παραπάνω. Νομίζω ότι αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στους μαθητές όσο και στον υπεύθηνο δάσκαλο κ. Χατζηπαναγιώτου για την προσπάθεια αυτή που ελπίζω να έχει συνέχεια και στο μέλλον.
Ζούμε σε περίεργες και εποχές και είναι κρίμα πάντου να βλέπουμε ύποπτες κινήσεις, ανθρώπους που "τρώνε" χρήματα, λαμογιές κλπ. Στο κάτω κάτω της γραφής έστω και αν είναι πρόγραμμα του ΕΣΠΑ ολοκληρώθηκε με επιτυχία κυρίως χάρη στην προσπάθεια των μαθητών και των δασκάλων τους.

Ανώνυμος είπε...

Ναι δίκαιο έχεις. Ζούμε σε εποχές όπου βλέπουμε να υπάρχουν πολλά λαμόγια.

Ανώνυμος είπε...

Πολλά πολλά λαμόγια!

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.