Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Τραυματίας κουκουλοφόρος με... αστυνομική ταυτότητα


ΔΕΙΤΕ: Φωτογραφίες που θα συζητηθούν

Πληροφορίες θέλουν το άτομο που τραυματίστηκε στα επεισόδια έξω από το Μεγάλη Βρετάνια, να είναι κουκουλοφόρος που είχε πάνω του αστυνομική ταυτότητα.

Επίσης, ερωτήματα δημιουργεί φωτογραφία που δείχνει άντρα με πολιτικά να μεταφέρει σε καροτσάκι σούπερ μάρκετ ξύλα ρόπαλα και... πολεμικό υλικό, δίπλα από άνδρες των ΜΑΤ.

Δείτε τις φωτογραφίες:






newsbeast.gr
ΦΩΤΟ-VIDEO: realdemocracy.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλααα!!Μπάτσοι να κουβαλάνε καδρόνια??τιιι???πλάκα κάνεις!!!να σπάνε βιτρίνες από μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να προβοκάρουν και να προκαλέσουν σύγχυση και παραπληροφόρηση??έλα ρε συ, υπερβάλλεις!!!να φορτώνουν τσάντες με μολότωφ σε ανυποψίαστα παιδιά και να τους χώνουν μέσα για παραδειγματισμό ??(βλ. Φώτη Δήμου η τελευταία τους ψαριά)..εεε, τώρα θα σε πω συνωμοσιολόγο!!!
Αυτά δε γίνονται εδώ ρε μεγάλε, εδώ όλα οι αριστερο-αναρχο-τέτοιοι τα προκαλούν..εε λοιπόν, όλοι οι άλλοι οι ελληνάρες ας κοιμηθούν τον ύπνο του δικαίου

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.