Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Οι ταινίες της ημέρας | Σάββατο 26 Μαΐου 2012







Οι ταινίες της ημέρας...













17.50 Κακιά Πεθερά Star

Monster in Law (2005)

Επιτέλους, η Τσάρλι, μετά από χρόνια μοναξιάς, βρίσκει τον τέλειο άντρα στο πρόσωπο του Κέβιν και ο γάμος τους φαίνεται να είναι μόνο θέμα Χρόνου. Όμως η Τσάρλι λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο, που δεν είναι άλλος από τηνΒαϊόλα, τη μητέρα του Κέβιν, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να δώσει την ευχή της στους μελλόνυμφους χωρίς…μάχη!
Όταν η Βαϊόλα προσφέρεται να οργανώσει ή μάλλον να καταστρέψει τη γαμήλια τελετή, η Τσάρλι πιέζει τον Κέβιν να διαλέξει στρατόπεδο, με κίνδυνο να τον χάσει για πάντα…
Πρωταγωνιστές: Τζένιφερ Λοπέζ, Τζέιν Φόντα, Μάικλ Βαρτάν, Γουάντα Σάικς
Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Λουκέτικ
Διάρκεια: 92 λεπτά












19.00 Ο κ. Κανένας ΝΕΤ

Swing Vote (2008)


Μέσα από μια σειρά τυχαίων και ανατρεπτικών γεγονότων, το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών εξαρτάται από την ψήφο ενός ανθρώπου! Ο Μπαντ Τζόνσον είναι ένας απαθής, αξιαγάπητος και αποτυχημένος άντρας που όλη την ημέρα πίνει μπύρες και η ζωή του απλά κυλά και τον προσπερνά. Το μοναδικό λαμπρό σημείο στη ζωή του είναι η πρόωρα ανεπτυγμένη δωδεκάχρονη κόρη του, η οποία φροντίζει και τους δυο τους. ‘Oλα αυτά μέχρι την ημέρα των εκλογών, οπότε κατά λάθος πυροδοτείται μια σειρά καταστάσεων με αποτέλεσμα να εξαρτάται η έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης από μια ψήφο… αυτή του Μπαντ! Ξαφνικά ο Μπαντ Τζόνσον γίνεται η φωνή όλων, καθώς ο κόσμος συνειδητοποιεί ότι η ψήφος του είναι αυτή που θα καθορίσει την εκλογή του επόμενου προέδρου!

ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Κέβιν Κόστνερ, Μάντλιν Κάρολ, Πόλα Πάτον, Νέιθαν Λέιν, Ντένις Χόπερ

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

Τζόσουα Μάικλ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

120 λεπτά












19.30 Πονηρό Θηλυκό, Κατεργάρα Γυναίκα ΕΤ3

(1980)

Η καταξιωμένη ηθοποιός ‘Eλενα Ντάβαρη, μεγάλη πρωταγωνίστρια του θεάτρου, κουρασμένη από έναν αποτυχημένο γάμο, έχει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές ωραίες γυναίκες όταν φτάνουν τα 40: πιστεύει ότι ο άνδρας της δεν την προσέχει όπως πρώτα. Ο ερχομός ενός νεαρού δικηγόρου, που αναλαμβάνει να τακτοποιήσει ορισμένα οικονομικά θέματα, της δίνει την ευκαιρία να κεντρίσει το ενδιαφέρον του συζύγου της, φλερτάροντας τον νεαρό… Ο δικηγόρος τη χρησιμοποιεί, με τη σειρά του, για να προωθήσει μια φίλη του ηθοποιό και ο άντρας της ζει μια ερωτική περιπέτεια με μια συνεργάτιδα της. Τελικά όμως θα συνειδητοποιήσει πως ο πρώτος έρωτας είναι και ο μεγαλύτερος.
H πλοκή της ταινίας έχει έντονα αυτοβιογραφικά στοιχεία απ’ τη ζωή της Αλίκης.

ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Αλίκη Βουγιουκλάκη, Άγγελος Αντωνόπουλος, Ντίνος Ηλιόπουλος, Δάνης Κατρανίδης, Χαριτίνη Καρόλου, Κώστας Ρηγόπουλος, Καίτη Λαμπροπούλου

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

Κώστας Καραγιάννης

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

120 λεπτά











21.00 Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς Star

Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)

Ο Χάρι Πότερ επιλέγεται από το Κύπελλο της Φωτιάς, να συμμετάσχει στο Τρίαθλο της Μαγείας, αντιμετωπίζοντας τρεις επικίνδυνους και δύσκολους άθλους, που θα εξαντλήσουν τα όρια της σωματικής αντοχής, της τόλμης και της ευφυίας όλων των διαγωνιζομένων, στη μάχη για την υπέρτατη διάκριση.

Τώρα, ο Χάρι θα πρέπει να αντιμετωπίσει ένα θανατηφόρο δράκο, τους αγριεμένους δαίμονες του νερού και ένα μαγεμένο λαβύρινθο, προτού καταλήξει στα νύχια του …Ακατονόμαστου!

ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Eric Sykes(Frank Bryce), Timothy Spall(Wormtail (Peter Pettigrew)), David Tennant(Bartemius ‘Barty’ Crouch Junior), Daniel Radcliffe(Harry Potter), Emma Watson(Hermione Granger), Rupert Grint(Ron Weasley), Mark Williams(Arthur Weasley), James Phelps(Fred Weasley), Oliver Phelps(George Weasley), Bonnie Wright(Ginny Weasley)

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

Mike Newell

ΣΕΝΑΡΙΟ

Steve Kloves , J.K. Rowling

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

138 λεπτά













22.00 Κώδικος enigma ΕΤ1

Enigma (2001)


Τον Μάρτιο του 1943 ο Γερμανικός στρατός αλλάζει ξαφνικά τον κώδικα επικοινωνίας μεταξύ των υποβρυχίων και του στρατηγείου, χρησιμοποιώντας τις κρυπτογραφικές μηχανές ENIGMA.

Τώρα πλέον τα Γερμανικά υποβρύχια κινούνται ανεξέλεγκτα στον Ατλαντικό θέτοντας σε κίνδυνο συμμαχικά σκάφη.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες και μπροστά στην μεγάλη απειλή συγκεντρώνονται στο Bletchery Park,λίγο έξω από το Λονδίνο, κορυφαίοι αναλυτές προσπαθώντας να σπάσουν τον Γερμανικό κώδικα.

Οι αρχές θα στρατολογήσουν έναν χαρισματικό μαθηματικό, τον Tom Jericho, ο οποίος όμως είναι άγνωστος στους συναδέλφους του και υπάρχει ένα προσωπικό μυστήριο που τον συνοδεύει.

Η κοπέλα του εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το Bletchery Park και όλοι φοβούνται ότι ανάμεσά τους υπάρχει ένας κατάσκοπος…

ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Dougray Scott(Thomas Jericho), Kate Winslet(Hester Wallace), Saffron Burrows(Claire), Jeremy Northam(Wigram), Nikolaj Coster-Waldau(Puck (as Nikolaj Coster Waldau)), Tom Hollander(Logie), Donald Sumpter(Leveret), Matthew Macfadyen(Cave), Richard Leaf(Baxter), Ian Felce(Proudfoot)

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

Michael Apted

ΣΕΝΑΡΙΟ

Robert Harris , Tom Stoppard

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

92 λεπτά











23.00 Αγγελικό Πρόσωπο ΕΤ3

Angel Face (1952)

Η ταινία προβάλλεται στα πλαίσια του αφιερώματος της Χρυσής Οθόνης «ΝΟΥΑΡ ΟΠΩΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Ο αιφνίδιος θάνατος της κυρίας Tremayne από δηλητηρίαση αερίου φέρνει μια ταραχή στην πλούσια οικογένεια αλλά κυρίως στο σοφέρ της οικογένειας Frank, ο οποίος είναι αρκετά ανήσυχος για το ποιος είναι ο δολοφόνος. Η γνωριμία του με την θετή κόρη της κυρίας Tremayne, την Diane, περιπλέκει τα πράγματα, μιας και η έντονη έλξη μεταξύ τους θολώνει την κρίση του Frank. Οι υποψίες ότι η Diane κρύβεται πίσω από το έγκλημα σύντομα θα επιβεβαιωθούν αλλά τότε θα είναι πιο αργά: η δολοπλοκία της Diane είναι τόσο καλά στημένη που ο Frank δύσκολα θα γλιτώσει.

ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Robert Mitchum, Jean Simmons, Mona Freeman

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

Otto Preminger

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

120 λεπτά















00.00 Ας Δραπετεύσουμε ΒΟΥΛΗ

Courage Fuyons (1979)


Ο Μαρτίν, ένας εκ γενετής δειλός, παντρεμένος με τη Ματίλντα και πατέρας δύο παιδιών, επηρεασμένος από τα γεγονότα του Μάη του ΄68, ερωτεύεται την Εύα μια γοητευτική ξανθιά τραγουδίστρια και πλέον αποδύεται σε έναν περιπετειώδη γεμάτο ευτράπελες καταστάσεις αγώνα, για να την κατακτήσει.

Διάρκεια: 95′
Παίζουν: Κατρίν Ντενέβ, Ζαν Ροσφόρ, Φιλίπ Λερουά, Μισέλ Μπον κ.ά
Σκηνοθέτης: Υβ Ρομπέρ














00.00 Το Καρέ της Απάτης Star

Shade (2003)

Στο Λος Άντζελες του… τζόγου, το ψέµα και η απάτη είναι οι μόνοι τρόποι επιβίωσης. Σε έναν κόσµο παραπλάνησης και εξαπάτησης, µία οµάδα απατεώνων και χαρτοπαικτών, µαέστρων στην παρανοµία, βάζουν υψηλούς στόχους: να παίξουν και να κερδίσουν ένα στηµένο παιχνίδι πόκερ µε ένα µεγαλοκαρχαρία του είδους. Στην προετοιµασία τους για το σηµαντικό αυτό παιχνίδι, πρέπει να εκτελέσουν ένα πολύπλοκο σχέδιο όπου οι κλέφτες εξαπατούνται και οι χαµένοι είναι οι µόνοι κερδισµένοι. Καταφέρνουν φεύγοντας, να πάρουν ογδόντα χιλιάδες δολάρια – ποσό αρκετό για την επόμενη κίνησή τους, που είναι και η µεγαλύτερη πρόκληση που αντιµετώπισαν ποτέ. Σχεδιάζουν το παιχνίδι µε τον Στίβενς, ένα ζωντανό θρύλο του πόκερ, που είναι γνωστός και ως “Ο Πρύτανης”. Η τράπουλα ανακατεύεται, το παιχνίδι είναι έτοιµο να αρχίσει και κανένας δεν είναι αυτός που φαίνεται…
Πρωταγωνιστές: Γκάμπριελ Μπερν, Μέλανι Γκρίφιθ, Σιλβέστερ Σταλόνε, Θάντι Νιούτον
Σκηνοθεσία: Ντέμιαν Νίμαν
Διάρκεια: 86 λεπτά











00.30 Άγρια Ορχιδέα Alpha

Wild Orchid (1989)


Η Έμιλυ, μια πανέμορφη νεαρή δικηγόρος, ταξιδεύει στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για να βοηθήσει την μεσάζοντα Κλώντια Λέιρον, να κλείσουν μια συμφωνία εκατομμυρίων δολαρίων. Εκεί η Έμιλυ γνωρίζει τον Γουίλερ, πρώην εραστή της Κλώντια, έναν εκατομμυριούχο με περίεργους τρόπους και στάση ζωής. Αθώα και ευάλωτη, θα αφεθεί σιγά σιγά στο αισθησιακό περιβάλλον, σε έναν κόσμο γεμάτο από ερωτικές φαντασιώσεις και θα οδηγηθεί σε σκοτεινά μονοπάτια που απελευθερώνουν και τις πιο κρυφές τις επιθυμίες. Γυρισμένο στις εξωτικές τοποθεσίες του Ρίο Ντε Τζανέιρο, η «Άγρια Ορχιδέα» είναι μια άκρως αισθησιακή ταινία που σαγηνεύει και κόβει την ανάσα…

Σκηνοθεσία: Ζάλμαν Κινγκ

Σενάριο: Πατρίσια Λουισιάνα Κνοπ, Ζάλμαν Κινγκ

Ηθοποιοί: Μίκυ Ρούρκ, Ζακλίν Μπισέ, Κάρε Ότις, Ασούμπτα Σέρνα















01.45 Ο Βετεράνος του Μέλλοντος Star

Soldier (1998)


Ο λοχίας Τοντ αποτελεί έναν από τους πιο ικανούς διαγαλαξιακούς πολεμιστές. Τώρα πια, όμως, η γενιά του θεωρείται ξεπερασμένη καθώς ένα καινούριο είδος πολεμιστή έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του στην στρατιωτική ακαδημία του Γουέστ Πόιντ. Πρόκειται για τον Κάιν 607, που καταφέρνει να νικήσει τον Τοντ και δύο ακόμη συναδέλφους του, σε μια αιματηρή μονομαχία και επίδειξη δύναμης. Το κορμί του Τοντ, που θεωρείτο νεκρός, τοποθετείται σ’ ένα απορριμματοφόρο διαστημόπλοιο και καταλήγει στον μακρινό πλανήτη Αρκάντια 234. Εκεί, όταν συνέρχεται, δέχεται τη βοήθεια ενός ζευγαριού και ενώ στην αρχή, οι άποικοι του πλανήτη τον αντιμετωπίζουν με δυσπιστία, τελικά δεν γίνεται παρά να ζητήσουν τη βοήθειά του καθώς μια ομάδα πολεμιστών με επικεφαλής στον Κάιν 607 πρόκειται να επιτεθεί στην αποικία…
Πρωταγωνιστές: Κερτ Ράσελ, Γκάρι Μπιούζι, Τζέισον Άιζακς, Τζέισον Σκοτ Λι, Κόνι Νίλσεν
Σκηνοθεσία: Πολ Άντερσον
Διάρκεια: 88 λεπτά










03.45 City on Fire Star

(2009)


Στην περιοχή του Λος Άντζελες παρατηρείται μια ανησυχητική, ραγδαία αύξηση της θερμοκρασίας, που απειλεί να μετατρέψει την πόλη σε μια αχανή, ατέλειωτη έρημο, χωρίς ίχνος ζωής. Μια νεαρή επιστήμονας καλείται να δώσει λύση στον εφιάλτη και να βρει την αιτία αυτής της δραματικής κλιματική αλλαγής πριν να είναι πολύ αργά…
Πρωταγωνιστές: Τζέιμι Λούνερ, Γκρεγκ Έβιγκαν, Τεντ Μόντε, Μπάρμπαρα Νίβεν, Ρόμπερτ Σέιφερ
Σκηνοθεσία: Ρεξ Πιάνο
Διάρκεια: 80 λεπτά

camerastyloonline.wordpress.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.