Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Το Facebook έχει αρχίσει να χάνει Αμερικανούς χρήστες.

Σύμφωνα με το Inside Facebook, το οποίο είναι αφιερωμένο στο να ερμηνεύει τις τάσεις του Facebook, το κοινωνικό δίκτυο έχασε...
6 εκατομμύρια αμερικανών τον τελευταίο μήνα, φτάνοντας στην Αμερική τα 149,4 εκατομμύρια μέλη και παρουσιάζοντας την πρώτη πτωτική τάση εδώ και ένα χρόνο. Απώλειες φάνηκαν και στον Καναδά, στη Νορβηγία και στη Ρωσία. Ενώ ο αριθμός των μελών φαίνεται να αυξάνεται παγκοσμίως. η πτώση του αριθμού στις χώρες που μπήκαν πρώτες στο χορό ίσως να σημαίνει κάτι για το μέλλον.

Το Facebook Insider παρατήρησε ότι όταν ο μισός πληθυσμός μίας χώρας γίνει μέλος του Facebook οι συμμετοχές δεν αυξάνονται άλλο. Δεν υπάρχει ακόμα ικανοποιητική εξήγηση για το φαινόμενο, αλλά μία πιθανή είναι η απογοήτευση που προκύπτει από τα αυξανόμενα προβλήματα προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Το ίδιο το Facebook έβγαλε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία "τα διάφορα ρεπορτάζ για μείωση των χρηστών είναι ανακριβή. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τον αριθμό μελών του Facebook και περισσότεροι από τους μισούς εγγεγραμένους χρήστες μπαίνουν στο λογαριασμό τους τουλάχιστον μία φορά την ημέρα."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.