Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Γνωρίστε τους 4 υποψήφιους του κόμματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στην Καστοριά (φωτογραφίες)

Ο Μπέτσκας σας παρουσιάζει τα βιογραφικά των υποψηφίων του κόμματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στο Νομό Καστοριάς.

Γνωρίστε τους...







ΚΟΥΜΠΑΝΗΣ ΣΥΜΕΩΝ του ΙΩΑΝΝΗ

Ημερ. Γέννησης: 08-07-1965.
Τόπος Γέννησης: Καστοριά
Οικογενειακή Κατάσταση: Παντρεμένος με ένα παιδί

Σπουδές:
Απολυτήριο Γενικού Λυκείου Καστοριάς 1983. Πτυχίο Ιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ): 1995.
Υποχρεωτική θητεία υπαίθρου (Αγροτικό Ιατρείο) 1996.

Ορθοπαιδική Ειδικότητα:
Γενική Χειρουργική: Α' Χειρουργική Κλινική ΓΝΝ Δράμας. Β' Χειρουργική Κλινική ΓΠΝ «Γεώργιος Παπανικολάου» Θεσσαλονίκης. Παιδοορθοπαιδικό Τμήμα ΓΠΝ «Γεώργιος Γεννηματάς» Θεσσαλονίκης. Η' Ορθοπαιδική Κλινική ΓΠΝ «Ασκληπιείο Βούλας», Αθήνα, Ειδικός Ορθοπαιδικός από 01-12-2003 Επαγγελματική Δραστηριότητα:
Διετέλεσε Ορθοπαιδικός Ιατρός στην Καστοριά., Ελεγκτής Ιατρός και Πρόεδρος Ιατρικής Επιτροπής ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ), Επικουρικός Ορθοπαιδικός ΓΝΝ Καστοριάς.

Πολιτική Δραστηριότητα: Αντιδήμαρχος Καστοριάς επί τριετία (2007-2009)




ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ

- Γεννήθηκε στην Καστοριά όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας του είναι Καστοριανός και η μητέρα του από το Άργος Ορεστικό (το γένος Τσακάλη).
- Αποφοίτησε από το Α’ Λύκειο Καστοριάς στο οποίο διατέλεσε πρόεδρος του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου, όπου ήταν και η αρχή της ενασχόλησής του με τα «κοινά».
- Παρακολούθησε σπουδές στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών της σχολής Νομικών–Οικονομικών-Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
- ΔΕΝ ασχολήθηκε με την φοιτητική κομματική νεολαία ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, καθώς θεωρούσε (και θεωρεί) ότι οι φοιτητικές οργανώσεις των κομμάτων στα πανεπιστήμια, αποτελούν περισσότερο σχολεία διαφθοράς και φυτώρια νοσηρού παλαιοκομματικού καριερισμού, παρά πυρήνες ιδεολογικής ζύμωσης και πολιτικής προσφοράς όπως θα όφειλαν, και καλό θα ήταν να καταργούνταν.
Αντιθέτως, το διάστημα που ήταν φοιτητής στη Θεσσαλονίκη, ασχολήθηκε ενεργά με την νεολαία της ΝΔ (ΟΝΝΕΔ) στην Καστοριά, σε εποχές έντονων πολιτικό-ιδεολογικών αντιπαραθέσεων και αγώνων.
- Πρόεδρος για δύο χρόνια, της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Καστοριάς, σε ηλικία 19 ετών. Μετά από την παραίτησή του λόγω διαφωνιών και σύγκρουσης με την Νομαρχιακή οργάνωση της ΝΔ, δεν ξανασχολήθηκε ποτέ ενεργά με κομματικές οργανώσεις.
- Ιδρυτής (σε ηλικία 21 ετών) της Κίνησης για το Περιβάλλον και την Πολιτιστική Κληρονομιά Καστοριάς και εκπρόσωπός της έως το 2000, σε μια πολύχρονη προσπάθεια για την προστασία και ανάδειξη του φυσικού και πολιτιστικού-μνημειακού πλούτου του τόπου μας, με ενέργειες ενημέρωσης ή ακτιβιστικές δράσεις προστασίας.
- Αρθρογραφία σε τοπικές εφημερίδες της Καστοριάς (ΟΔΟΣ, Καστοριανή Εστία, Ορίζοντες).
- Στρατιωτική θητεία ως έφεδρος Λοχίας (Νοέμβρ.1992-Μαρτ.1994).
- 1995-2000 εργασία στην προσωπική επιχείρηση γραφιστικών-εκτυπώσεων-διαφήμισης την οποία δημιούργησε.
- Οκτώβριος 2000: διορισμός μέσω γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ, ως μόνιμος δημόσιος υπάλληλος στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων όπου υπηρέτησε έως τον Σεπτέμβριο του 2003.
- Σεπτέμβριος 2003 έως Σεπτέμβριος 2007: αποσπασμένος ως συνεργάτης στο γραφείο του τότε Βουλευτή Ν.Δ. Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή, ενός από τους πλέον έντιμους πολιτικούς που πέρασαν από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
- Υδρυτικό μέλος του Όμιλου Πολιτιστικής Ανάπτυξης Καστοριάς «ΜΥΗΣΙΣ».
- Τοποθετήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Καστοριάς ως –άμισθο- μέλος στην Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου Καστοριάς (2006-2007).
- Σεπτέμβριος 2007 – Δεκέμβριος 2007: Επιστροφή στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων, τοποθέτηση στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών στη Σύρο.
- Ιανουάριος 2008 - 31 Ιουλίου 2009: Μετά από έντονη δημόσια κόντρα με τον Νομάρχη Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ, αποχωρεί από τη Νομαρχία παίρνοντας απόσπαση στο γραφείο του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Χαρ. Κόκκινου ως συνεργάτης.
- 31 Ιουλίου 2009: Οριστική επιστροφή στην γενέτειρα Καστοριά, με μετάταξη στη Διεύθυνση Δασών Καστοριάς, σε θέση Διοικητικού – Λογιστικού.
- Το 2011 υπήρξε από τους βασικούς διοργανωτές των κινητοποιήσεων κι εκδηλώσεων των «Αγανακτισμένων» πολιτών της Καστοριάς και ένας εκ των δύο διαχειριστών της ιστοσελίδας των «Αγανακτισμένων» της Καστοριάς στο facebook, επίσης εκπροσώπησε το κίνημα στα Μ.Μ.Ε.
- Τοποθετήθηκε (τέλη του 2011) από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καστοριάς, ως –άμισθο- μέλος της Επιτροπής για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Καστοριάς
- Ορίστηκε ως εκπρόσωπος των πολιτών της Καστοριάς (μαζί με ακόμη δύο πολίτες του νομού) στην Περιφερειακή Επιτροπή Διαβούλευσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, από τον Φεβρουάριο 2012.
- Στις 19 Μαρτίου 2012, μαζί με άλλον παλαιό επίσης πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Καστοριάς, καταδικάστηκε σε 6μηνη φυλάκιση με αναστολή, για συκοφαντική δυσφήμιση του Αντιπροέδρου της Ν.Δ. και Υπουργού Δ.Αβραμόπουλου, λόγω δυσμενούς σχολιασμού του Υπουργού σε συζήτηση, που έγινε σε προσωπική σελίδα άλλου φίλου στο facebook (το οποίο είναι το «καφενείο» του Internet).
Για την υπόθεση αυτή, ο Γ.Μαντζούρας και ο συγκατηγορούμενός του κατέθεσαν έφεση.
- Λίγες μέρες αργότερα κι αφού οι δύο κατηγορούμενοι δεν διατέθηκαν να ζητήσουν «συγνώμη» από τον Υπουργό, ακολούθησε και αγωγή αποζημίωσης εκ μέρους του Δ.Αβραμόπουλου, με την οποία ο Υπουργός ζητά από τους 2 πολίτες 500.000 € τα οποία ο μηνυτής ως ανιδιοτελής και φιλάνθρωπος πολιτικός, θα τα διαθέσει για την ανέγερση νέου νοσοκομείου Καστοριάς.
- Έως τώρα ο Γιώργος Μαντζούρας, δεν είχε θέσει ποτέ υποψηφιότητα για εκλογή σε κανένα απολύτως αιρετό όργανο, καθώς είχε επιλέξει την ενεργή συμμετοχή στα κοινά μέσω των ομάδων, συλλόγων και κινημάτων ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Σήμερα θεωρεί ότι ήρθε η ώρα που αυτοί οι απλοί πολίτες θα πρέπει να πάρουν τη μοίρα τους στα δικά τους χέρια, πριν οι διεφθαρμένοι επαγγελματίες πολιτικοί των δύο κομμάτων εξουσίας και υπάλληλοι των ξένων δανειστών-δυναστών, καταστρέψουν κάθε ελπίδα επιβίωσης των Ελλήνων και της πατρίδας μας, πριν η εξαθλίωση και υποδούλωση με τα προδοτικά «μνημόνιά» τους αποτελέσει δρόμο χωρίς επιστροφή για την Ελλάδα.






ΠΑΝΤΑΖΗ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Σπούδασα στο Concordia university of Montreal στο τμήμα της μετάφρασης και εργάστηκα ως υπεύθυνη πωλήσεων στα καταστήματα της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας WIND στην Αθήνα και την Κόρινθο.
Στη συνέχεια εργάστηκα στην εταιρεία Covidien στο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στη Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία με ειδική εκπαίδευση στα νοσοκομεία της Γαλλίας και της Γερμανίας








ΤΡΥΦΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Γεννημένη στις 29 Οκτωβρίου 1983 στη Θεσσαλονίκη
Μόνιμη κάτοικος Καστοριάς
Έχει τελειώσει Βοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων και ΙΕΚ Αισθητικής



Επιμέλεια: Μπέτσκας - ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

1 σχόλια:

SKANDALOS είπε...

Εδώ στην Καστοριά από ότι διαδίδουν η χρυσή αυγή παίρνει μεγάλα ποσοστά και διερωτώμαι ή μάλλον τρελαίνομαι και ντρέπομαι για την τοπική κοινωνία μας από το ένα άκρο βγάζοντας για σχεδόν 30 χρόνια τον ίδιο βουλευτή να περνάει σε άλλο άκρο να ψηφίζει ένα φιλοναζιστικό κόμμα, άρα ανθελληνικό και ίσως το κυριότερο που μπορεί να μην το ξέρουν είναι ότι οι υποψήφιοι της δεν είναι από την Καστοριά, πολύ πιθανόν να μην έχουν πατήσει το πόδι τους εδώ και να μην ξέρουν που βρίσκεται, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο ... μεγάλη ντροπή μας.

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.