Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Καστοριά: Ημιμαραθώνιος

Στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο υπάρχει ραγδαία ανάπτυξη του δρομικού κινήματος. Σήμερα στη χώρα μας διοργανώνονται αγώνες δρόμου από σωματεία, δήμους, ιδιώτες και εταιρείες. Η συμμετοχή σε αυτούς είναι συνεχώς αυξανόμενη...
Ο Δήμος Καστοριάς προσπαθεί να κάνει γνωστό το δρομικό κίνημα στην πόλη μας με σκοπό την προώθηση του αθλητικού και πολιτιστικού τουρισμού, ο οποίος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους μοχλούς ανάπτυξης και την δημιουργία ενός τουριστικού ρεύματος από αθλητές από όλη την Ελλάδα προς την πόλη μας.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών του αυτών ο Δήμος Καστοριάς σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και τον ΣΕΓΑΣ έχει εντάξει την διεξαγωγή Ημιμαραθωνίου Αγώνα στην Καστοριά την 26η Μαΐου 2013, στο επίσημο πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ «Run Greece».
Σε συνέχεια των ανωτέρω και για την απόλυτη επιτυχία του αγώνα θα θέλαμε την συνεργασία σας στους παρακάτω τομείς:
Την όσο το δυνατόν μαζικότερη συμμετοχή, με την συναίνεση των γονέων, των μαθητών Α΄βαθμιας και Β΄ βαθμιας εκπαίδευσης του Νομού Καστοριάς στον Ημιμαραθώνιο Καστοριάς.

Την εθελοντική προσφορά των γυμναστών – καθηγητών για την στήριξη και επιτυχή διεξαγωγή αυτού του πολύ μεγάλου Αθλητικού Γεγονότος για τον τόπο μας, με την προσδοκία της καθιέρωσης του ως θεσμού.

Επιπρόσθετα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στους συμμετέχοντες θα διανεμηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής καθώς και αναμνηστικά μετάλλια και T-shirts.
Με εκτίμηση
. Ο Αντιδήμαρχος
Παιδείας – Αθλητισμού – Εμπορικής
και
Αγροτικής Ανάπτυξης Καστοριάς

Παύλος Κενανίδης



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.