Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Οι ταινίες της ημέρας - Τετάρτη 4 Απριλίου 2012


Όλες οι ταινίες της ημέρας και της νύχτας...












19:30 Ο πύργος των ιπποτών ΕΤ3

Έτος παραγωγής: (1952)
ΑΦΙΕΡΩΜΑ στις ΤΑΙΝΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΄50
1Η ταινία : « Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ »
Ένας φιλήσυχος μανάβης μετά τις επίμονες πιέσεις της γυναίκας του δέχεται να χρησιμοποιήσει τις χρυσές λίρες που είχε κρύψει στο υπόγειο, ο μακαρίτης πλέον εβραίος συνεταίρος του. Ένας δάσκαλος τού ανακοινώνει ότι κατάγεται από Φράγκους ευγενείς και ότι κληρονομεί το δουκάτο των Αθηνών. Ο μανάβης μετακομίζει σε έναν πύργο, και με το θησαυρό του μακαρίτη ζει μια ζωή χλιδής. Στην πραγματικότητα, όμως, νοσταλγεί την παλιά απλή ζωή του. Η κόρη του είναι ερωτευμένη με τον γιο ενός πολιτικού αριστοκρατικής καταγωγής, δυσκολεύεται όμως να συμβιβαστεί με το «λαϊκό» παρελθόν του πατέρα της. Η παρέμβαση ενός φίλου και συνάδελφου του πατέρα της θα βοηθήσει στο να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.
Διάρκεια: 77′
Παραγωγή:Ελληνική
Παίζουν: Πέτρος Κυριακός, Μίμης Φωτόπουλος, Κώστας Χατζηχρήστος,
Ντίνος Ηλιόπουλος, Σμαρούλα Γιούλη, Σμάρω Στεφανίδου
Σκηνοθέτης: Γ. Ασημακόπουλος – Ν. Τσιφόρος
Σενάριο:Γ. Ασημακόπουλος – Ν. Τσιφόρος







22:00 Ο μπάτσος του θηριοτροφείου Star
KINDERGARTEN COP

Μετάδοση: 04.04.2012 | 22 00
Πρωταγωνιστές: Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Πάμελα Ριντ, Ρίτσαρντ Τάισον, Πενέλοπι Αν Μίλερ
Σκηνοθεσία: Άιβαν Ράιτμαν
Έτος: 1990
Διάρκεια: 102 λεπτά
Ο σκληροτράχηλος αστυνομικός Τζον Κιμπλ βρίσκεται στο κατόπι του Κάλεν Κρισπ, εμπόρου ναρκωτικών. Μετά από τις σχετικές έρευνες, ο Τζον ανακαλύπτει πως η πρώην σύζυγος του Κρισπ, τού έκλεψε 3 εκατομμύρια δολάρια και έφυγε στο Όρεγκον μαζί με τον μικρό της γιο. Έτσι, ο Τζον ταξιδεύει μέχρι το Όρεγκον όπου αναλαμβάνει να παίξει το ρόλο του… δασκάλου του νηπιαγωγείου, που πηγαίνει ο μικρός. Τα πράγματα όμως δεν θα είναι τόσο εύκολα, αφού θα πρέπει να τα βγάλει πέρα με μια τάξη από απίστευτα… σατανικούς πιτσιρικάδες!







23:00 Ψεύτης ήλιος ΕΤ1
BURNT BY THE SUN

Έτος παραγωγής: (1994) Βρισκόμαστε στη Ρωσία το 1936. Ο ήρωας της Επανάστασης συνταγματάρχης Κοτόφ περνά ειδυλλιακές καλοκαιρινές διακοπές στο εξοχικό του, παρέα με τη νεαρή γυναίκα του, την εξάχρονη κόρη του και άλλους συγγενείς. Τα πράγματα θα αλλάξουν δραματικά με την άφιξη του ξαδέρφου του από τη Μόσχα. Ο Ντμίτρι είναι ένας όμορφος νεαρός που γοητεύει αμέσως τις γυναίκες του σπιτιού, με την πνευματικότητα, τα παιχνίδια και ιδιαίτερα τους πιανιστικούς αυτοσχεδιασμούς του. Ακόμη και η εξάχρονη Νάντια πέφτει θύμα της ομορφιάς του. Ο γερο-Κοτόφ, όμως, δε ξεγελιέται εύκολα. Βρισκόμαστε σε εποχή σκληρού σταλινισμού και η επίσκεψη αυτή του Ντμίτρι κρύβει σκοτεινά κίνητρα…
Το αριστούργημα του Μιχάλκοφ τιμήθηκε με Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας.
Διάρκεια: 145′
Παραγωγή:Γαλλίας – Ρωσίας
Παίζουν: Νικίτα Μιχάλκοφ, Όλεγκ Μενσίκοφ, Ιγκεμπόρα Νταπκουνάιτε, Ναντέσντα Μιχάλκοβα, Βλαντιμίρ Ίλιν
Σκηνοθέτης: Νικίτα Μιχάλκοφ







02:15 Δολοπλοκίες.COM Star
WRONG NUMBER

Μετάδοση: 05.04.2012 | 02 15
Πρωταγωνιστές: Έρικ Ρόμπερτς, Μπριζίτ Μπάκο, Ντέιβιντ Λίπερ, Μπάρι Μπλέικ, Σάιμον Πίκοκ
Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Μίντλετον
Έτος: 2002
Διάρκεια: 90 λεπτά
Ο Τζος Γκρέι και ο συνάδερφός του Μάικλ ζούνε το απόλυτο όνειρο καθώς η επιχείρηση, που έχουν στήσει στο διαδίκτυο, τους έχει αποφέρει εκατομμύρια. Όταν όμως διαρρέουν οι φορολογικές τους απάτες, μόνο ένα πράγμα μπορεί να τους σώσει από την ολοκληρωτική καταστροφή. Το επόμενο πρωινό, ένας από τους δύο βρίσκεται νεκρός στο ποτάμι και ξαφνικά όλοι θεωρούνται ύποπτοι….



CAMERASTYLO ONLINE


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.