Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ξεκίνησαν τα μαθήματα της Φωτογραφικής Λέσχης (ρεπορτάζ-φωτογραφίες)


Έγινε χθές το βράδυ,στην υπέροχη αίθουσα του Εμπορ. Επιμελητηρίου η έναρξη των μαθημάτων φωτογραφίας για αρχαρίους. Το πρώτο, από τα είκοσι μαθήματα που θα ακολουθήσουν, παρακολούθησαν 31 νέοι ερασιτέχνες φωτογράφοι.

Ο υπεύθυνος του σεμιναρίου, Δημήτρης Τσουρτσούλας, στο πρώτο μάθημα, με εποπτικό εξοπλισμό, αναφέρθηκε... για την εξέλιξη της φωτογραφίας από την εφεύρεσή της μέχρι σήμερα,για τις κατηγορίες φωτογράφισης καθώς και για την φωτογραφική μηχανή Studio, που είναι η βάση όλων των άλλων φωτογραφικών μηχανών.

Στο επόμενο μάθημα της Δευτέρας 5/3/2012 και στην ίδια αίθουσα 8-10 μμ,το αντικείμενο θα είναι η φωτογραφική μηχανή.Θα εξετάσουμε όλους τους τύπους μηχανών,αναλογικές και ψηφιακές,πώς λειτουργούν και ποιά είναι κατάλληλη για τις επιθυμίες του καθενός. Στο μάθημα μπορούν να έλθουν και ενδιαφερόμενοι που έχασαν το χθεσινό πρώτο μάθημα.

Το Σεμινάριο,ως γνωστόν,λειτουργεί μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Φωτογραφικής Λέσχης του Πολιτιστικού Συλλόγου "Αθαν.Χριστόπουλος"


ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1/3 ΣΤΙΣ 8.30μ.μ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΑΛΑΛΑ.









πηγή


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.