Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Επίσκεψη κ. Χατζησυμεωνίδη στο Τελ Αβίβ (φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Δήμου Καστοριάς στο περίπτερο του ΕΟΤ κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης «International Mediterranean Tourism Market 2012» (IMTM 2012) που πραγματοποιήθηκε...
στην πόλη Τελ Αβίβ του Ισραήλ κατά τις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2012. Στην έκθεση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τουρισμού, κα Ειρήνη Γεωργοσοπούλου Μισκία.

Το περίπτερο του Δήμου Καστοριάς επισκέφτηκε ο Υπουργός Τουρισμού του Ισραήλ, κ. Stas Mizezhnikov, ο Έλληνας Πρέσβης στο Τελ Αβίβ, κ. Κυριάκος Λουκάκης, o Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, κ. Γεώργιος Κολέτσος και ο Προϊστάμενος του Γραφείου του ΕΟΤ στο Ισραήλ, κ. Σπύρος Βαλλιάνος.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο Δήμαρχος Καστοριάς παραχώρησε συνέντευξη τύπου σε εκπροσώπους των ΜΜΕ του Ισραήλ ενώ το περίπτερο το Δήμου επισκέφτηκε πλήθος επαγγελματιών τουριστικών πρακτόρων καθώς και μεμονωμένων επισκεπτών στους οποίους διανεμήθηκε πληροφοριακό υλικό προκειμένου να προωθηθούν τα πλεονεκτικά χαρακτηριστικά της περιοχής της Καστοριάς. Οι ενέργειες του Δήμου Καστοριάς με σκοπό την προσέλκυση ξένων επισκεπτών στην περιοχή μας πρόκειται να συνεχιστούν την ερχόμενη Άνοιξη με οργανωμένη επίσκεψη στην περιοχή μας του γραφείου του ΕΟΤ του Ισραήλ, συνοδεία δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων.

Στα πλαίσια της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης, ο Δήμαρχος Καστοριάς συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Τουρισμού επισκέφτηκε στα Ιεροσόλυμα τον Μακαριότατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων & Πάσης Παλαιστίνης κ.κ. Θεόφιλο αλλά και τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Ιόππης κ.κ. Δαμασκηνό κατόπιν ποιμαντικής συμβουλής και προτροπής του ποιμενάρχου μας Μητροπολίτη Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ.

Δελτίο τύπου




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.