Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Πέντε συλλήψεις για μεταφορά ναρκωτικών – Πέταξαν στην Εγνατία δύο σάκους με 5 κιλά χασίς


Σε συνέχεια του από 18-11-2011 Δελτίου Τύπου της Διεύθυνσής μας, σύμφωνα με το οποίο συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων Λαθρομετανάστευσης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, τρία (3) άτομα για μεταφορά δύο (2) μη νόμιμων μεταναστών, γνωρίζεται ότι όλοι αυτοί...από κοινού μετέφεραν ναρκωτικές ουσίες.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι επιβαίνοντες στο δεύτερο όχημα (ο 54χρονος ημεδαπός και οι 21χρονος και 19χρονος αλλοδαποί – μη νόμιμοι μετανάστες) λίγο πριν τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, απέρριψαν δύο σάκους μέσα στους οποίους υπήρχαν πέντε (5) νάιλον αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη ινδική κάνναβη, συνολικού βάρους 5.410 γραμμαρίων, οι οποίοι και ανεβρέθηκαν από αστυνομικούς κοντά στο οδόστρωμα στο 25ο χιλιόμετρο του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού Σιάτιστας – Κρυσταλοπηγής.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

- ινδική κάνναβη, συνολικού βάρους 5.410 γραμμάρια,
- δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και
- επτά (7) κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

kozanimedia

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.