Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

1ο Vernon Endurance Adventure Race (φωτογραφίες)

Δόθηκε η εκκίνηση το απόγευμα του 1ου Vernon Endurance Adventure Race που διεξάγεται στο κυρίως μέρος του στνο ορεινό όγκο του Βιτσίου.

Οι 24 υπεραθλητές ξεκίνησαν το πρώτο...
σκέλος της διαδρομής με κανόε καγιάκ από τη Μαυρώτισσα, έφτασαν μέχρι τα Ψαράδικα, στροφή και προορισμός το λιμανάκι στο Μαυροχώρι. Εκεί αλλαγή αγωνίσματος, με ποδήλατο μέχρι τη Λιθιά και μετά με τα πόδια στο επόμενο προορισμό. Η συνέχεια έχει εναλλαγές πορεία, ποδήλατο και τρέξιμο (όσο είναι εφικτό το τελευταίο καθώς οι διαγωνιζόμενοι μεταφέρουν μαζί τους και τον απαραίτητο εξοπλισμό τους).

35 ώρες θα διαρκέσει ο «χωρίς σταματημό» αγώνας και προβλέπεται να ολοκληρωθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 3 Ιουλίου 2011, με τους πρώτους αθλητές να τερματίζουν σήμερα το μεσημέρι.

Παράλληλα με την τιτάνια προσπάθεια των αθλητών έχει αρχίσει μια αντίστοιχη από το Εθελοντικό Τμήμα, που θα ακολουθεί διαρκώς και σε περίπτωση που συμβεί κάποιο απρόοπτο θα επέμβει.

Οι αθλητές απαγορεύεται να προχωρούν μόνοι τους και από την αρχή έχουν δηλώσει συμμετοχή σε ομάδες των 2 ή 4 ατόμων. Για λόγους ασφαλείας η πορεία της κάθε ομάδας καταγράφετε από GPS και μπορεί ο καθένας να παρακολουθήσει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα ζωντανά στο www.vernonendurance.com

Στους αγώνες συμμετέχουν εκτός από Έλληνες και δύο αθλητές από την Τουρκία. Οι Γάλλοι που είχαν δηλώσει, δεν εμφανίστηκαν λόγω ενός ατυχήματος που είχαν. Δε συμμετέχει κανένας καστοριανός.

Αρωγοί στους διοργανωτές είναι ο Δήμος Καστοριάς και η Εκκλησία

Δείτε τους πρώτους νικητές ΕΔΩ

Μπέτσκας




















1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ena megalo mpravo sta paidia pou diwrganwsan to agwna, gia olh thn prospatheia kai tous kopous!Fysiika kai ena megalo mpravo stous athlhtes pou sumeteixan ston agwna kai se osous sthriksan thn prospatheia tous.ma na mhn ksexname kai tous topikous foreis oi opoioi ekanan ayto pou kanoun panta.ADIAFORHSAN gia thn diorganwsh kai fysika ti allo?apeixan!!athlhtismos sthn Ellada 2011!

enas uposthrikths...

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.