Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Φωτορεπορτάζ από την μουσικοθεατρική παράσταση SERMO του Αλέξη Γούδα


Εχθές το βράδυ κάτω από τα βυζαντινά τείχη πραγματοποιήθηκε η μουσικοθεατρική παράσταση SERMO του Αλέξη Γούδα. Μια ωραία παράσταση με όμορφα τραγούδια, πολύ δόση χιούμορ και καυστικό σχολιασμό της επικαιρότητας. Ο κόσμος ίσως δεν ήταν αρκετός, αλλά την επόμενη φορά ελπίζουμε να δώσουν την στήριξη τους. Συγχαρητήρια στον Αλέξη και την Άννα και σε όσους βοήθησαν στην παράσταση. Ελπίζουμε να συνεχίσουν το ίδιο δυναμικά. Δείτε φωτογραφίες από την χθεσινή βραδιά...

κάντε κλικ πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση





6 σχόλια:

ioannis είπε...

Μπραβο Αννα και Αλεξη.Η καλυτερη μουσικοθεατρικη παρασταση που απολαυσαμε στην περιοχη μας.Μη μας ξεχνατε.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο αλεξη πολλα μπραβο στη δημοτικη αρχη για το συγκοινωνιακο σχεδιασμό, για αλλη μια φορά μας δειξατε ποσο άσχετοι κ αστείοι ειστε στο να κανετε τη δουλεία σας και να διευκολύνετε τις μετακινησεις των πολιτών. Ουτε ο λαζαρος να έπεζε

Ανώνυμος είπε...

Πολλά συγχαρητήρια στους καλλιτέχνες και πολλά συλλυπητήρια στην αντιδημαρχία πολιτισμού για την κυκλοφοριακή συμφόρηση... Την επόμενη φορά εκμεταλλευτείτε σωστότερα τα ιστορικά τείχη της πόλης και διοργανώστε περισσότερες εκδηλώσεις (ακόμα και στην ίδια περιοχή) με σκοπό την "πολιτιστική μας εξημέρωση" αλλά δεν υπάρχει λόγος τιμωρίας όλων εκείνων που δεν επέλεξαν να συμπορευθούν με τις δικές σας ανησυχίες. Συμβουλευτείτε πρώτα κάποιον ειδικό σε κυκλοφοριακά θέματα και ρυθμίσεις και στη συνέχεια παράγετε έργο. Γιατί αλλιώς θα αρχίσουμε όλοι να φωνάζουμε για το πολιτιστικό σας «μάντρωμα» εντός ενός πολιτιστικού (πνευματικού) κέντρου που τόσο λείπει από την πόλη μας!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μην υπερβάλλετε.
Καλοί ο Αλέξης και η Άννα (η οποία και έκλεψε τις εντυπώσεις μια που ο Αλέξης έδειξε να μην μπορεί να αποδώσει στο θεατρικό) αλλά η όλη οργάνωση ήταν επιεικώς απαράδεκτη.
Δεν θα μείνω τόσο στο κυκλοφοριακό όσο στον χάλια ήχο και στα λίγα καθίσματα. Στα χωριά οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις έχουν πολύ καλύτερη οργάνωση.
Πότε θα πάψει η προχειρότητα να χαρακτηρίζει τις εκδηλώσεις του Δήμου ?

Γ.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ..ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ Η Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ..ΚΑΙ ΕΞ ΑΛΛΟΥ Η ΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ..

Ανώνυμος είπε...

MPRAVO TALENTARA ALEXI ! EYXARISTOUME GIA THN OMORFI VRADIA

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.