Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Eπίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη στο Γ.Ν.Καστοριάς


Θέμα : «Ενημέρωση από τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς σχετικά με την έκβαση των εργασιών στον χώρο τοποθέτησης του Αξονικού Τομογράφου»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Δημήτριος Σαββόπουλος επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς όπου είχε συνάντηση με τον...Διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Σταύρο Κατσίλη για την πορεία των εργασιών του χώρου τοποθέτησης του Αξονικού Τομογράφο.

Στην συνάντηση κλήθηκε και ο Ανάδοχος του έργου, ο οποίος ενημέρωσε για την πορεία του έργου και διαβεβαίωσε ότι οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί έως τις 25 Ιουνίου. Παρών, στην συνάντηση ήταν και ο πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος και Δ/ντης Φυσίατρος κ. Ανδρέας Οικονόμου.

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς έχει καταθέσει τον φάκελο για την Προμήθεια του Αξονικού Τομογράφου στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2007-2013 ( Τομέας Υγείας - Πρόνοιας) με προϋπολογισμό 400.000,00 € και εντός 10ήμερου αναμένεται η Απόφαση Έγκρισης από την Διαχειριστική Αρχή.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.