Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Α.Γ.Σ. Καστοριάς: Tα νέα της ομάδας μας!‏

Συνάντηση μεταξύ των προέδρων του Κάστορα, κ. Μπαχαδέρογλου και του Α.Γ.Σ. Καστοριάς, κ. Σταμούλη αναμένεται μέσα στην εβδομάδα που θα διανύσουμε με σκοπό την εξεύρεση λύσης για ενδεχόμενη απορρόφηση του Κάστορα από τον Α.Γ.Σ. Καστοριάς

. Η λύση που προτείνει η ομάδα μας είναι η διατήρηση της ταυτότητας και των 2 σωματείων υπό την έννοια ότι η ομάδα του Κάστορα μπορεί να λειτουργήσει τις ακαδημίες της συμμετέχοντας στο Α’ τοπικό της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, ενώ η Καστοριά (που θα απορροφήσει την ομάδα του Κάστορα) θα συμμετάσχει κανονικά στο νέο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής!

Εξυπακούεται ότι θα υπάρχει συμμετοχή ανθρώπων και από τα 2 διοικητικά συμβούλια στο νέο Δ.Σ. που θα προκύψει ενώ οι πόρτες θα είναι ανοικτές προς όλους...Ευχή μας είναι να μην υπάρξουν προβλήματα όσο αναφορά την κατάληψη συγκεκριμένων θέσεων στην περίπτωση όπου προκύψει η συγκεκριμένη απορρόφηση.

Στην περίπτωση όπου κάτι τέτοιο δεν ευοδωθεί, η νυν διοίκηση πλαισιωμένη από άλλους 4-5 ανθρώπους (υπήρξε ενδιαφέρον από τους συγκεκριμένους ανθρώπους) θα συνεχίσει το έργο της με σκοπό την δημιουργία μίας αξιόμαχης ομάδος αξιοποιώντας τα ταλέντα του νομού.Προς τον σκοπό αυτό ο πρόεδρος της ομάδος κ. Αχιλλέας Σταμούλης θα έχει συνάντηση με όλους τους προέδρους των ομάδων τηςΑ΄ Ε.Π.Σ. Καστοριάς την επόμενη εβδομάδα.

Να τονισθεί επίσης ότι υπάρχει ακόμη έντονο το ενδιαφέρον από την ομάδα του κ. Νίκου Πεπελίδη για την ανάληψη της διοίκησης της ομάδας κάτι που όμως φαντάζει δύσκολο αφού η νυν διοίκηση έχει ως προτεραιότητα να βρει λύση εντός Καστοριάς σε πρώτη φάση. Να τονίσουμε ότι την περίοδο 2007-2008 ο κ. Πεπελίδης ήταν ο «ναυαγοσώστης» της ομάδος φέρνοντας εκείνη την εποχή παίκτες όπως ο Λίμα, ο Φαλκέτο, ο Σεγκάρα και άλλοι που τελικά έσωσαν την παρτίδα και η ομάδα παρέμεινε στην Β’ Εθνική.

Όσο αναφορά τα αγωνιστικά και το θέμα προπονητή υπάρχουν συζητήσεις επί συζητήσεων ενώ ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν πολύ σύντομα. Σε πρώτη φάση η ομάδα θέλει να κλείσει τις οικονομικές εκκρεμότητες με τους νυν ποδοσφαιριστές που ανέρχονται περίπου στα 10.000 € και κατόπιν να προχωρήσει σε νέες συμφωνίες με το υπάρχον δυναμικό. Βέβαια υπάρχει και μία πολύ μεγάλη λίστα παικτών για τους οποίους ενδιαφέρεται η ομάδα (και αντιστρόφως - αφού είναι τιμή να παίζεις σε αυτή την ομάδα) αλλά η απόκτηση τους θα εξαρτηθεί από τον προπονητή της ομάδος.

Τέλος να τονισθεί ότι κανονικά λειτουργούν τα γραφεία της ομάδας (λίγο πιο κάτω από τα παλιά Goodies) που είναι ανοικτά τις περισσότερες ώρες της μέρας. Τα γραφεία της ομάδος είναι ανοικτά σε όλους!
Πηγή:kastoria-fcnews.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.