Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Καστοριά: Αλβανού & Καπρής από την πλειοψηφία είπαν OXI στην μεταφορά της ΔΕΥΑΚ

Η απόφαση του δήμου Καστοριάς είναι να πάνε οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑΚ ( 15 περίπου άτομα) και να εγκατασταθούν στο νέο δημαρχείο της Μεσοποταμίας.Χθες κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου η ομάδα Χατζησυμεωνίδη είχε και πάλι διαρροές...
με επιχειρήματα για το όλο θέμα. Σε ρεπορτάζ αναλυτικό θα δείτε και τις θέσεις των υπολοίπων συμβούλων.
Αυτή η υπόθεση δεν είναι απλή μιας και λογαριασμούς πληρώνει σχεδόν μόνο η πόλη, που σημαίνει πως απλά μας οδηγούν όλους στην Μεσοποταμία. Οι υπόλοιπες περιοχές του νέου δήμου δεν επηρεάζονται μιας και θα πληρώνουν όπως πλήρωναν μέχρι σήμερα. Άρα, απλά μετακινούν δεκάδες πολίτες από το κέντρο της πόλης. Για όποια διαφορά η και ενημέρωση από την ΔΕΥΑΚ θα πρέπει μετά την εισήγηση Χατζησυμεωνίδη ( Παρχαρίδη) να πηγαίνουν οι πάντες Μεσοποταμία.

πηγη alphafm.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο κ ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ απο που ειναι?

Ανώνυμος είπε...

oxi olla sta podia sas.... kairos htan na matete oti hparxh kosmos kai ektos kastorias.

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα Μεσοποταμία ή όπου αλλού, παρά να πληρώνει ο δημότης τα ενοίκια της ΔΕΥΑΚ. Μακάρι να γίνει και με την Δ.Ο.Υ. αυτό.
-Τι κάνει ο αντιπεριφεριάρχης; Πολύ παράξενη η σιωπή του στο θέμα της μετεγκατάστασης της Δ.Ο.Υ.
Γιατί δεν θέλει να μεταφερθεί η Δ.Ο.Υ. και να γλυτώσει το κράτος τα χιλιάδες ευρώ που δίνει για ενοίκια. Τι φοβάται ο κ. Σαββόπουλος και ΔΕΝ τοποθετείται με ένα απλό "ναι" ή "όχι" στην μεταφορά της Εφορίας (ΔΟΥ).;

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.