Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ερώτηση στη Βουλή για το ΚΕΝ Άργους Ορεστικού-Δηλώσεις Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς


Ερώτηση με θέμα την λειτουργία του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσύλλεκτων στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς κατέθεσε στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο Βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας Ζήσης Τζηκαλάγιας.
ΚΕΕΠ
Σημειώνει μεταξύ άλλων ότι προχθεσινό δημοσίευμα εφημερίδας αποκαλύπτει πως το Υπουργείο, σχεδιάζει την κατάργηση του ΚΕΝ Άργους Ορεστικού στο πλαίσιο κατάργησης στρατοπέδων σε όλη την Ελλάδα, για εξοικονόμηση πόρων. Ρωτά τον Υπουργό, εάν συμφωνεί πως τα σύνορα με γειτονικές μη φιλικές χώρες δεν φυλάσσονται από συνοριοφύλακες, αλλά από το στρατό, καθώς και εάν διαψεύδει τις δημοσιογραφικές πληροφορίες για κατάργηση στρατοπέδων και μεταξύ αυτών του Κέντρου Νεοσύλλεκτων του Άργους Ορεστικού.

Ο Αντιπερειφερειάρχης για το ΚΕΝ Άργους Όρεατικού
Στο δημοσίευμα που ανέφερε ότι μεταξύ των κέντρων εκπαίδευσης νεοσύλλεκτων που καταργούνται είναι και αυτό του Άργους Ορεστικού αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος.
Ανέφερε ότι το Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσύλλεκτων του Άργους Ορεστικού έχει το πλεονέκτημα, ότι λειτουργεί και ως Κέντρο Εκπαίδευσης Βαρέων Όπλων και εκτίμησε ότι είναι απίθανο να καταργηθεί. Σημείωσε ωστόσο ότι αυτό δεν θα πρέπει να εφησυχάζει τους τοπικούς φορείς.

Πηγή:newsert.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.