Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Κινηματογραφική Λέσχη Καστοριάς

Την Πέμπτη 04.04.2013 και ώρα 21:00 στο blue note η κινηματογραφική λέσχη Καστοριάς προβάλλει την ταινία του Roman Polanski “Rosemary’s Baby”, 1968, 136’, με τους...
Mia Farrow, John Cassavetes, Ruth Gordon, Sidney Blackmer, Maurice Evans. Η Ρόζμαρι και ο σύζυγός της, ανερχόμενος ηθοποιός, μετακομίζουν στο καινούριο τους σπίτι και σύντομα πιάνουν φιλίες με ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που ζει στο διπλανό διαμέρισμα. Η καριέρα του Γκάι Γουντχάουζ ξαφνικά εκτινάσσεται και το ζευγάρι ετοιμάζεται να αποκτήσει παιδί. Όμως, η εγκυμοσύνη της νεαρής Ρόζμαρι δεν μοιάζει με καμία άλλη... Περίεργες συμπτώσεις, ανυπόφοροι πόνοι και ο εγκλεισμός της νεαρής κοπέλας κρύβουν από πίσω τους ένα τρομερό μυστικό.

“Ο Ρόμαν Πολάνσκι, στην πρώτη του ταινία επί αμερικανικού εδάφους, συνθέτει ένα από τα πιο υποβλητικά θρίλερ στην ιστορία του κινηματογράφου. Το κλίμα έντασης και φόβου, που κυριαρχεί στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Άιρα Λεβάιν, αποδίδεται με αξεπέραστη μαεστρία αποτυπώνοντας παράλληλα το πεσιμιστικό προαίσθημα μιας κοινωνίας η οποία συνειδητοποιεί το τέλος της εποχής της αθωότητας.”

Είσοδος 3 €. Προαιρετικά: μπύρα βαρέλι (μικρή) 2 €, ποτήρι κρασί 3 €, ποτό (απλό) 5 €, ποτό (special) 7 €


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.