Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Σύλλογος “σχήμα Λόγου” - βραδιά κινηματογράφου.

Ο σύλλογος “σχήμα Λόγου” σας προσκαλεί την Τετάρτη 27.02.2013 και ώρα 21:15 στο “Βιτρό” (Μαχαιράδικα - Άργος Ορεστικό) σε μία βραδιά κινηματογράφου. Θα προβληθεί η ταινία του Ken Loach “It’s a free world…”, 2007, 93’, με τους...
Kierston Wareing, Juliet Ellis, Leslaw Zurek. Η Angie δεν έχει ιδιαίτερη σχολική παιδεία αλλά είναι δυναμική, έξυπνη και πολύ φιλόδοξη. Κόρη λιμενεργάτη, χωρισμένη με 10χρονο παιδί και αρκετά χρέη σε κάρτες και δάνεια. Όταν η ανεργία της χτυπά την πόρτα (για πολλοστή φορά) πεισμώνει και αποφασίζει να αποδείξει σε όλους πως μπορεί να τα καταφέρει. Μαζί με τη Rose, τη συγκάτοικό της, αποφασίζουν να φτιάξουν τη δική τους επιχείρηση, ένα γραφείο εύρεσης εργασίας. Πελάτες τους μετανάστες που αναζητούν απεγνωσμένα δουλειά. Οι δύο γυναίκες αντιμετωπίζουν με ελαστικότητα τους κανόνες και τους νόμους. Το δέλεαρ άλλωστε να βγάλεις πολλά χρήματα αδιαφορώντας για τις συνέπειες είναι μεγάλο.

είσοδος ελεύθερη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.