Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Την Πέμπτη 21.02.2013 στο blue note

Την Πέμπτη 21.02.2013 και ώρα 21:00 στο blue note η Κινηματογραφική Λέσχη Καστοριάς θα προβάλει την ταινία του Gela Babluani “13 TZAMETI”, 2005, 95’, με τους George Babluani, Aurelien Recoing, Pascal BongardFred Ulysse. Ένας εικοσάχρονος Γεωργιανός μετανάστης στη Γαλλία, ο Sebastien, προσπαθεί να βγάλει τα...
προς το ζην και να συνεισφέρει οικονομικά στην οικογένειά του επισκευάζοντας στέγες. Δουλεύοντας στη στέγη ενός παράξενου μορφινομανή, του Godon, κρυφακούει άθελά του μια συζήτηση του τελευταίου για μια δουλειά με πιθανότητες κέρδους πολλών χρημάτων. Όταν ο Godon πεθαίνει ξαφνικά από υπερβολική δόση και ο Sebastien καταλαβαίνει ότι θα μείνει απλήρωτος, αρπάζει την ευκαιρία και κλέβει ένα φάκελο που η τύχη έριξε (κυριολεκτικά) στο δρόμο του, ο οποίος περιέχει όλα τα στοιχεία για τη δουλειά που είχε ακούσει. Πιστεύοντας ότι η τύχη του χαμογέλασε και τον ξεπληρώνει με αυτό τον τρόπο, ξεκινά ένα ταξίδι (σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου) και σύντομα θα βρεθεί μπλεγμένος σ' ένα αποτρόπαιο τυχερό παιχνίδι ζωής και θανάτου.

Είσοδος 3 €. Προαιρετικά: μπύρα βαρέλι (μικρή) 2 €, ποτήρι κρασί 3 €, ποτό (απλό) 5 €, ποτό (special) 7 €


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.