Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Καστοριά:Επίσκεψη Ρώσου Πρόξενου

Τον Δήμο Καστοριάς επισκέφτηκε, στις 16-17 Φεβρουαρίου 2013, ο Γεν. Πρόξενος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Αλεξέι Ποπώβ συνοδευόμενος από...
την Υποπρόξενο του, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Καστοριάς κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδη.

Κατά την διήμερη παραμονή του στην Καστοριά, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 11 π.μ. πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Καστοριάς, ενημερωτική σύσκεψη που διοργάνωσε ο Δήμος, όπου παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς, εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Γούνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Φιλώτας Ταλίδης, αρχές και φορείς της περιοχής μας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο Ρώσος Πρόξενος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για θέματα κοινού ενδιαφέροντος

Στη συνέχεια ο Ρώσος Πρόξενος επισκέφτηκε την ΕΔΗΚΑ και την ΓΕΟΚ όπου συναντήθηκε με τους Προέδρους και ενημερώθηκε για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Καστοριάς, για την προώθηση και την ανάπτυξη εμπορικών συνεργασιών.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Ρώσος Πρόξενος και ο Δήμαρχος, συναντήθηκαν και με τον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού κ. Τάσο Λιάσκο και συζήτησαν θέματα τουριστικής ανάπτυξης και συνεργασίας.

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 ο Πρόξενος παρακολούθησε την θεία λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Νικάνορα και μετά είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ.

Κατά την διάρκεια της διήμερης παραμονής του, ο Ρώσος Πρόξενος ξεναγήθηκε σε όλα τα αξιοθέατα της περιοχής μας για να γνωρίσει από κοντά όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.