Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Οι ταινίες της ημέρας | Πέμπτη 3 Μαΐου 2012




Οι ταινίες της ημέρας...








22:00 Λυκόφως Star
Twilight

Μετάδοση: 03.05.2012 | 22 00
Πρωταγωνιστές: Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στούαρτ, Μπίλι Μπερκ, Πίτερ Φασινέλι
Σκηνοθεσία: Κάθριν Χάρντγουικ
Έτος: 2008
Διάρκεια: 110 λεπτά
Η νεαρή Ιζαμπέλα γνωρίζει μια μυστηριώδη οικογένεια και ερωτεύεται ένα από τα μέλη της, τον γοητευτικό Έντουαρντ. Μια συγκλονιστική αποκάλυψη όμως την περιμένει: ο Έντουαρντ και η οικογένειά του είναι βρικόλακες, οι οποίοι έχουν επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.
Παραμένουν αθάνατοι, αλλά δεν πίνουν ανθρώπινο αίμα λόγω του ηθικού τους κώδικα ενώ μπορούν να κυκλοφορούν στον ήλιο. Η Ιζαμπέλα θα πρέπει να ρισκάρει τα πάντα για να είναι μαζί του, ενώ ο Έντουαρντ θα πρέπει να παλέψει με τη δίψα του για αίμα και τα βαθιά, άγρια ένστικτά του.
Μια ιστορία αγάπης, σαν το “Ρωμαίος & Ιουλιέτα” αλλά σε μια ανατρεπτική, σκοτεινή εκδοχή, ανάμεσα σε έναν βρικόλακα και μια κοινή θνητή.
Περισσότεροι από 2 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν το trailer της ταινίας “Twilight”, μόλις τις 3 πρώτες μέρες από την εμφάνισή του στο MySpace.
Η ταινία αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά του πρώτου βιβλίου της δημοφιλούς τετραλογίας της Στέφανι Μέγερ, που έχει πουλήσει περισσότερα από 6 εκατομμύρια αντίτυπα στις Η.Π.Α. Οι φανατικοί θαυμαστές του βιβλίου έχουν δημιουργήσει περισσότερα από 350 websites.
Η ταινία κέρδισε συνολικά 23 διακρίσεις στα βραβεία : ALMA Awards, MTV Movie Awards, People´s Choice Awards, Teen Choice Awards, World Soundtrack Awards, Young Artist Awards, Young Hollywood Awards.
Στο soundtrack της ταινίας συμμετέχουν μερικοί από τους σημαντικότερους σύγχρονους καλλιτέχνες όπως Travis, My Chemical Romance, Radiohead, Coldplay, Linkin Park, Muse, Dido, Cranberries, David Gray.




22:00 Ο γάμος της Τούγια ΕΤ1
TUYA’S MARRIAGE

Έτος παραγωγής: (2006)
Στη βορειοδυτική περιοχή της Μογγολίας, η κυβέρνηση αναγκάζει έναν ντόπιο βοσκό να εγκαταλείψει το σπίτι του. Η σύζυγός του, Τούγια δεν θέλει να εγκαταλείψει τον τόπο της κι αποφασίζει να μείνουν παρόλο που γνωρίζει ότι ο άνδρας της είναι ανάπηρος και δεν μπορεί να την βοηθήσει ούτε στο μεγάλωμα των παιδιών τους, ούτε στην φροντίδα των ζώων.
Η δύσκολη και επίπονη δουλεία κάνει την όμορφη Τούγια να εξαντλείται. Ο άνδρας βλέποντάς την να βασανίζεται την πιέζει να πάρουν διαζύγιο για να μπορέσει να ζήσει μια καλύτερη ζωή.
Η Τούγια, ενώ είναι αρνητική στην αρχή, αρρωσταίνει ξαφνικά κι έτσι ξανασκέφτεται αυτό που της ζητάει ο σύζυγός της. Τελικά δέχεται με μια προϋπόθεση, να ξαναπαντρευτεί έναν άνδρα που θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον ανάπηρο άνδρα της και τα παιδιά της…
Βραβευμένη με τη Χρυσή Άρκτο, στο 57ο Διεθνές Φεστιβάλ Βερολίνου
Διάρκεια: 86′
Παραγωγή:Κίνας
Παίζουν: Γιουν Ναν, Μπατερ, Σενζ
Σκηνοθέτης: Γουόνκ Καν Αν




00:30 Παγκόσμιος στρατιώτης: Η επιστροφή Mega
1999 (Έγχρ.) 80′
UNIVERSAL SOLDIER: THE RETURN
. Αμερικανική ταινία του Μικ Ρότζερς, με τους Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ, Μάικλ Τζέι Γουάιτ, Χάιντι Σανζ.
Ο Λουκ Ντέβερο, τεχνικός πλέον σε κυβερνητικό πρόγραμμα με στόχο να επαναφέρει το πρόγραμμα «Παγκόσμιος Στρατιώτης», έρχεται αντιμέτωπος με το στρατιωτικό κομπιούτερ SETH, που έχει προγραμματιστεί να τον εξολοθρεύσει.




01:00 Το κοράκι: Η λύτρωση ΝΕΤ
CROW: THE SALVATION

Έτος παραγωγής: (2000)
Ο Άλεξ κατηγορείται για τον βίαιο φόνο της κοπέλας του Λόρεν και εκτελείται στην ηλεκτρική καρέκλα την νύχτα των 21ων γενεθλίων του. Η αδικία δεν αφήνει την ψυχή του να αναπαυτεί και θα επιστρέψει στη ζωή σαν Κοράκι διψώντας για εκδίκηση. Ανακαλύπτει πως πίσω από τον στυγερό φόνο κρύβονται διεφθαρμένοι αστυνομικοί αλλά για να τους κυνηγήσει πρέπει να λύσει το μυστήριο και να μάθει τι ακριβώς έγινε. Στην προσπάθειά του θα βρει βοήθεια από την νεότερη αδελφή της Λόρεν, η οποία όμως βρίσκεται υπό τη σκιά της ίδιας απειλής που στάθηκε καταστροφική για τους δυο εραστές στο παρελθόν…
Παραγωγή:ΗΠΑ
Παίζουν: Έρικ Μέμπιους, Κίρστεν Ντανστ, Φρεντ Γουάρντ, Τζόνι Λιν Ο’Κιφ
Σκηνοθέτης: Μπαράτ Ναλούρι




02:30 Άμεση δράση Star
2004 (Έγχρ.), 97′
DIRECT ACTION
. Αμερικανο-καναδική ταινία του Σίντνεϊ Φιούρι, με τους Ντολφ Λούντγκρεν, Πόλι Σάνον, Ντόναλντ Μπούρντα.
Ο Φρανκ Γκάνον, βετεράνος αστυνομικός σε ειδική ομάδα που ασχολείται με την πάταξη του εγκλήματος με ανορθόδοξα μέσα, δέχεται να καταθέσει ότι στο τμήμα του υπάρχει διαφθορά, ξεσηκώνοντας έτσι την οργή των συναδέλφων του.

CAMERASTYLO ONLINE

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.