Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Εβδομάδα εξελίξεων

Το… εξπρές της ιστορικής Καστοριάς δεν έκανε στάση ούτε στην έδρα της Α.Ε. Γραμμοχωριών (0-3), καθώς...
είχε σε μεγάλα κέφια τον Στάθη Αλεξανδρίδη που πέτυχε χατ τρικ και μάλιστα αύξησε τη διαφορά από την δεύτερη Καλλιθέα κατά 10 πόντους.

–Οι πρώτες ανακοινώσεις για δύο μεταγραφές θα γίνουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή.
–Μέγας… Αλεξανδρίδης λαμπρός την οδηγεί.

Διαβάστε στο «GF» για τον δεινό σκόρερ των «ερυθροκίτρινων».

Το… εξπρές της Καστοριάς δεν δυσκολεύτηκε να περάσει αέρα και με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο της Α.Ε. Γραμμοχωρίων και μάλιστα έκτος έδρας με σκορ (0-3).

Οι «ερυθροκίτρινοι» που βρίσκονται σε δαιμονιώδη κατάσταση παραμένουν μόνοι πρώτοι και αήττητοι στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καστοριάς με διαφορά 10 ολόκληρων βαθμών από τον δεύτερο Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας.

Αν δεν ερχόταν και το «φιρμάνι» από την ΦΙΦΑ και την τιμωρία που τελικά επιβλήθηκε στο ιστορικό σωματείο (-3 βαθμούς), τότε η ψαλίδα θα γινόταν ακόμα πιο μεγάλη και η υπόθεση τίτλος θα είχε τελειώσει από πολύ νωρίς.

Πάντως, όλα προμηνύουν και φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Καστοριά είναι το απόλυτο φαβορί και παίζει χωρίς αντίπαλο, αφήνοντας πίσω… σκόνη στους συν-διεκδικητές της.
Όμως, όπως πολλάκις έχει χιλιοειπωθεί ότι η διοίκηση και ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Ουσταμπασίδης θέλει άπαντες όσοι αγωνίζονται για την Καστοριά να κρατάνε χαμηλούς τόνους ούτως ώστε να εξασφαλισθεί και με τη… βούλα η άνοδος.

Ώρα για… μεταγραφές!

Έφθασε η ώρα που η Καστοριά θα προβεί σε ανακοινώσεις για τον ερχομό δύο σπουδαίων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έρχονται για να βοηθήσουν την ομάδα στα μπαράζ για την Γ’ Εθνική-Ερασιτεχνική με την προοπτική να παραμείνουν και του χρόνου στις τάξεις του συλλόγου.

Το πρώτο όνομα είχε γίνει γνωστό αποκλειστικά από το «GF» και δεν είναι άλλος, από τον Γιώργο Σαββίδη, που μετά από τιτάνιες προσπάθειες των ιθυνόντων κάμφθηκαν τα όποια εμπόδια μπήκαν και αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ώρα να ντυθεί ξανά στα «ερυθροκίτρινα».

Ήδη εδώ καιρό ο 37χρονος πολύπειρος μεσοεπιθετικός προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και το μόνο που έμενε ήταν να πάρει στα χέρια του το δελτίο από την παλιά του ομάδα.
Αυτό θα γίνει άμεσα και το πολύ μέχρι την Πέμπτη ίσως την Παρασκευή να ανακοινωθεί και τυπικά από τους «γουναράδες» που θα βάλουν ένα πολύτιμο εργαλείο στο έμψυχο δυναμικό τους.

Από εκεί και πέρα, ο έτερος και διακαής πόθος του Πασχάλη Δημητρίου ακούει στο όνομα, Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο Παπαδόπουλος είναι προσωπική επιλογή του έμπειρου τεχνικού, αφού και παλιότερα με απόλυτη επιτυχία έχει φορέσει και αυτός με τη σειρά του την βαριά φανέλα της Καστοριάς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε συνάντηση μεταξύ του κ. Ουσταμπασίδη με τον Πρόεδρος της Αστραπής Μεσοποταμίας (εκεί ανήκει) κάτω από πολύ καλό κλίμα με τον «ισχυρό άνδρα» των «κιτρινόμαυρων» να του δίνει το «οκ» για να διαπραγματευθεί με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Ο Παπαδόπουλος που κάνει εξαιρετική σεζόν με την Αστραπή παίζει στα άκρα, ως αμυντικό χαφ και πίσω από τους επιθετικούς, ως καθαρό «10». Και εκεί αναμένεται και να τον χρησιμοποιήσει ο κ. Δημητρίου.

Εκεί φαίνεται ότι «πονάει» περισσότερο η ομάδα, καθώς δεν υπάρχει η σίγουρη μπαλιά στους επιθετικούς, Αλεξανδρίδη και Αντωνόπουλο. Και αυτή η περίπτωση θα ολοκληρωθεί στα επόμενα 24ώρα.

Μέγας… Αλεξανδρίδης!

Μέγας… Αλεξανδρίδης λαμπρός την οδηγεί. Και δεν είναι παράλογο να γραφτεί έτσι. Ο Στάθης Αλεξανδρίδης στα 25 του χρόνια κάνει «όργια» με την φανέλα της Καστοριάς σε ένα πρωτάθλημα που δεν του ταιριάζει καθόλου. Τα 3 τέρματα που πέτυχε το περασμένο Σάββατο τον καθιέρωσαν για τα καλά πρώτο στο πίνακα των σκόρερ, αφού έφθασε αισίως τα 24 και απομένουν άλλες 11 αγωνιστικές και κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει.

Ο ερχομός του «μπουρλοτιέρη» των «καναρινιών» ξανά στα γνώριμα λημέρια έχει ξέρει μια νότα αισιοδοξίας ότι στο θέμα του σκοραρίσματος έχουν πάρει όλα το δρόμο τους, αφού από την αρχή του πρωταθλήματος είχε δηλώσει ότι θέλει να τερματίσει στην πρώτη θέση και να ξεπεράσει τα 30 γκολ στην κατηγορία.

Όπως όλα δείχνουν αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί, αφού σε κάθε παιχνίδι που δίνει το 100% των δυνάμεων του και σκοράρει, η Καστοριά δεν χάνει! Σπουδαίο στατιστικό, αλλά αυτή είναι η πάσα αλήθεια.

Το εκπληκτικό είναι ότι και οι αντίπαλες ομάδες αναγνωρίζουν το αστείρευτο ταλέντο του, καθώς και την προηγούμενη αγωνιστική δέχθηκε πολλά επινίκια από παίκτες των Γραμμοχωρίων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πολλές ομάδες τον έχουν βάλει στο στόχαστρο.
Ο 24χρονος «κίλερ» κλείνει τα… αυτιά στις σειρήνες και απαντάει μέσα στο γήπεδο με γκολ. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι για την Καστοριά είναι «κεφάλαιο» και κανείς από την διοίκηση δεν έχει τη διάθεση να μιλήσει με οποιονδήποτε μνηστήρα αυτή τη χρονική στιγμή.

Είναι γνωστό, ωστόσο ότι αν η Καστοριά πάρει την πολυπόθητη άνοδο στην Γ’ Εθνική-Ερασιτεχνική ο παίκτης θα παραμείνει στις τάξεις του συλλόγου.
*Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι προπονήσεις ξεκίνησαν σήμερα (21/01) για το επόμενο παιχνίδι του Σαββάτου. Η Καστοριά θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Α.Σ. Νταηλάκη με μοναδικό στόχο και σκοπό το πολύτιμο «τρίποντο».

Του Παναγιώτη Βρουσουκίδη

greekfootball

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.