Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

«Σκόνταψε» η Καστοριά , «ανεβαίνει» η Καλλιθέα.

Την πρώτη απώλεια βαθμών είχε η ομάδα της Καστοριάς καθώς έμεινε στο 0-0 στον εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα Αμπελοκήπων...
Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο η πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων δεν έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα της Καστοριάς να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία της. Ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να κερδίσουν το παιχνίδι όταν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Αλεξανδρίδη και Παναγιωτίδη.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι είχαν την μεγάλη τους ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο να ανοίξουν το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ , ο Σιωπόβου έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Σίγουρα πολυτιμότερος παίχτης της αναμέτρησης ήταν ο τερματοφύλακας της Δόξας που με τις επεμβάσεις του χάρισε στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας.

Πολύ καλό παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο ΔΑΚ Καστοριάς, όπου η Καλλιθέα επικράτησε με 4-3 της Δόξα Κορησού. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το συνήθη τους σκόρερ , το Ματαφτσή, αλλά η Δόξα αφού ισοφάρισε σε 1-1 ,σκορ με το οποίο πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια, έκανε στην επανάληψη το 1-2 ενώ είχε ευκαιρίες να πετύχει και άλλο τέρμα. Στη συνέχεια η Καλλιθέα ανέβασε την απόδοση της και εκμεταλλευόμενοι και κάποια λάθη της άμυνας των φιλοξενούμενων πέτυχαν την ανατροπή και έφτασαν στο 4-2 με τα γκολ των Μαυροδήμου, Ματαφτσή και το αυτογκολ του Λαζαρίδη. Ο τελευταίος λίγα λεπτά αργότερα αποβλήθηκε από το παιχνίδι και άφησε την ομάδα του με 9 παίχτες. Νωρίτερα, η ομάδα της Κορησού είχε χάσει έναν ακόμα ποδοσφαιριστή της λόγο τραυματισμού καθώς είχε συμπληρώσει και τις τρεις αλλαγές δεν μπόρεσε να τον αντικαταστήσει και έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές.
Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και με απευθείας χτύπημα φάουλ, η Δόξα μείωσε σε 4-3 ενώ είχε και ένα πολύ καλό σουτ που απομάκρυνε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις.



Στο άλλο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας , Νταηλάκη και Γραμμοχώρια αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές ενώ πιο δύσκολα από ότι μαρτυράει το τελικό σκορ, η Αστραπή Μες/μίας νίκησε με 3-1 την ομάδα του Βιτσίου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα 9ης Αγωνιστικής :
Δόξα Αμπελοκήπων – Α.Γ.Σ. Καστοριάς 0-0
Μ.Αλεξ. Καλλιθέας – Δόξα Κορησού 4-3
Νταηλάκη – Γραμμοχώρια 1-1
Ηρακλής Πολυκάρπης – Φλατσάτα Οινόης 1-1
Αστραπή Μες/μιας – Βίτσι 3-1
ΠΑΟΚ Κωσταραζίου – Πεντάβρυσος 3-1
Γράμμος Μαυροχωρίου – Κρόνος 3-2



Επόμενη Αγωνιστική :
Καστοριά- Ηρακλής Πολυκάρπης Κρόνος- Καλλιθέα
Γραμμοχώρια- Αστραπή Μεσοποταμίας
Φλατσάτα Οινόης- ΠΑΟΚ Κωσταραζίου
Βίτσι- Γράμμος Μαυροχωρίου
Πεντάβρυσος- Δόξα Κορησού Νταηλάκη- Δόξα Αμπελοκήπων



Μπέτσκας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.