Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Οι Ακαδημίες της Καστοριάς σε δράση

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το τουρνουά το οποίο διοργάνωσε η Ακαδημία της Α. Ε. Γραμμοχωρίων στο πλαστικό γήπεδο Μανιακών.

Πέρα από τα "ελάφια" συμμετείχαν οι εξής Ακαδημίες:..
ΑΓΣ Καστοριάς και ΠΑΟΚ Κωσταραζίου. Ως οικοδέσποινα η Ένωση αγωνίστηκε και με τις δύο ομάδες.

Κέρδισε με σκορ 2-1 τον ΑΓΣ Καστοριάς (2003-2004) με δύο τέρματα του Άγγελου Κασαπίδη με τους «ερυθροκίτρινους» να σκοράρουν με τον Εμμανουήλ Αναγνωστόπουλο.

Στο άλλο ματς τα Γραμμοχώρια ηττήθηκαν με σκορ 2-1 από τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου με σκόρερ από τους «πράσινους» τον Κοντογώγο.

Όσον αφορά τα της Καστοριάς, ο προπονητής, Βασίλης Αναγνωστόπουλος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έδωσαν για πρώτη φορά φέτος αγώνα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τα τουρνουά θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Για τον ΑΓΣ Καστοριάς αγωνίστηκαν οι εξής: Σιαραφέρας Παναγιώτης, Αναγνωστόπουλος Εμμανουήλ, Γιόκας Μιχάλης, Μαζγαλτζίδης Κωνσταντίνος, Πουλάκος Σπύρος, Λιανός Παναγιώτης και Σιαβαρίκας Κωνσταντίνος.

Από εκεί και πέρα, θέλουμε να τονίσουμε ότι ο προπονητής της Ακαδημίας της ιστορικής Καστοριάς, ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος κάνει πολύ καλή δουλειά και κάνει κάλεσμα σε όποιον ενδιαφέρεται να φέρει το παιδί του να επικοινωνήσει στα εξής τηλέφωνα: 6955090901 ή 6986824389 . Email: Vasilis_anagno@hotmail.com

Οι προπονήσεις διεξάγονται τέλος την Τετάρτη 15:00 και το Σάββατο 12:30 στο πλαστικό της Καστοριάς


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.