Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Ολοκαίνουργιο ντοκυμαντέρ της τουριστικής Καστοριάς (FULL HD VIDEO)


Δείτε το ολοκαίνουργιο ντοκυμαντέρ για την τουριστική Καστοριά γυρισμένο σε FULL HD VIDEO


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα σχόλια για το νέο ντοκιμαντέρ για την Καστοριά - Παρεμβάσεις σκηνοθέτη και παραγωγού - Η μεγάλη έκπληξη!!!...





2 σχόλια:

Unknown είπε...

Μου κάνει εντυπωση που ο κ. Σμιξιώτης συμμετέχει στο διάλογο του μπέτσκα, ενώ ταυτόχρονα υβρίζει και τον χαρακτηρίζει ως μαύρο πρόβατο της ενημέρωσης, ότι θέλει όλους να μας κάνει μπέτσκες κλπ.
Θα πρέπει να γνωρίζει ως σκηνοθέτης ότι κάθε "μεγάλο" δημιούργημα ειναι ανοιχτό στην κριτική. Αν δεν την ανέχεται υπάρχει και το oladeka Όπου θα μπορούσε με όλα δέκα να βραβεύσει τον ευατό του. Μια μόνο παρατήρηση για την νέα σκηνοθετική παρέμβαση του κ. Σμιξιώτη: Όταν όλος ο κόσμος βλέπει 3D κάποιοι Διαφημίζουν ως προσόν το ότι οι κάμερες τους φιλμάρουν σε HIGH DEFINITION. Καη η δική μου καταγράφει σε HD αλλά δεν ισχυρίζομαι ότι έγινα Σπίλμπεργκ επειδή η κάμερα έχει αυτή τη δυνατότητα

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

"Ενα μοντέλο διανομής, που άντεξε στην επίθεση της τηλεόρασης και του βίντεο, καταρρέει σαν χάρτινος πύργος από το ίντερνετ των μεγάλων ταχυτήτων.."Με αυτή την φράση εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας σας απαντά κύριε...Κωστίδη στα τεχνολογικά ερωτήματα που θέσατε σχετικά με το 3d.Ένα 3d που απλά ακόμη δεν βρίσκεται στο επίπεδο εκείνο που απαιτείται για να εκθρονίσει από την κορυφή της κινούμενης εικόνας σε ευρύ φάσμα χρηστών το hd video.Το 3d έχει πολύ δρόμο να διανύσει ακόμα σαν διάδοχος του σημερινού video και σε λειτουργικότητα άρα και σε εμπορικότητα-δημοφiλία.Οπότε καταλαβαίνετε ελπίζω ότι η πρόταση και σύγκριση σας, είναι τουλάχιστον ουτοπική.Τώρα για την σιγουριά σας ότι μπορείτε και σεις να κάνετε ένα HD video με επαγγελματικά και καλλιτεχνικά χαρακτηριστικά, θα σας παρότρυνα να το δοκιμάσετε και να μας χαρίσετε ένα δικό σας έργο για να απολαύσουμε ένα δεύτερο προωθητικό video για αξιοθέτα της Καστοριάς (ακόμη το συγκεκριμένο που έκανε τόσο θόρυβο,παραμένει το μοναδικό).Σας θυμίζω όμως ότι το HD από μόνο του (υπάρχει ακόμη και σε κινητά)δεν είναι το μοναδικό κριτήριο για μια επαγγελματική λήψη.Υπάρχουν πολλά ακόμη χαρακτηριστικά που πρέπει να μάθετε για να θεωρήσετε ότι απομυθοποιήσατε την παραγωγή τηλεοπτικού προιόντος...Πάμε τώρα στα υπαρξιακού ενδιαφέροντος αχανή και σκοτεινά ερωτηματικά που σας βασανίζουν.Απ οτι έχω αντιληφθεί το blog μπέτσκας έχει μασκότ-λογότυπο ένα μαύρο πρόβατο και τη φράση "το μαύρο πρόβατο της ενημέρωσης" την έχει χρησιμοποιήσει κατά καιρούς το ίδιο το blog.To blog. Όχι εγώ. Αν και εργάζομαι στο χώρο της επικοινωνίας, ουδέποτε κλήθηκα από το συγκεκριμένο blog για να το διαφημίσω.Άρα και στο συγκεκριμένο θέμα είστε εκτός, ακόμη και στην προσπάθεια συκοφάντησης μου χωρίς να καταφέρνετε να γίνεται συμπαθής δια της μεθόδου του γλυψίματος, ούτε στους ίδιους τους διαχειριστές!(θεωρείτε ότι το σλόγκαν τους, είναι ύβρις για τον εαυτόν τους). Όσον αφορά την μπηχτή (είναι σαν να σας βλέπω την ώρα που το γράφετε να γελάτε χαιρέκακα ωσαν τον δρακουμέλ, χε,χε!)σχετικά με το oladeka, όταν θα αποκτήσετε αρσενικά καρύδια και αναφέρετε ευθέως αυτό που θέλετε να αναφέρετε-ρωτήσετε-καταγγείλετε ή ότι άλλο σπουδαίο και ιστορικής σημασίας πιστεύετε ότι κάνετε, τότε θα πάρετε την απάντηση ότι ως επαγγελματίας της επικοινωνίας έχω συνεργαστεί με 100αδες ΜΜΕ,τηλεοράσεις,ραδ.σταθμούς,περιοδικά,εφημερίδες,διαφημιστικές, media shops, εταιρίες παραγωγής, sites, blogs, κλπ.Δεν καταλαβαίνω γιατί σας ιντριγκάρει στα όρια της σεξουαλικής ανυπομονησίας ζωντοχήρας, η συνεργασία μου με κάποια από αυτά. Τόσο θόρυβο κάνουν τελικά?Σας ευχαριστώ για την επιβεβαίωση αλλά δεν μου χρειάζεται σε τέτοιο γήπεδο…Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην αυτοαπειλούμενη ομήγυρη σας, Πέτρος Σμιξιώτης.

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.