Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

«Βαλκανικοί ήχοι, τσιγγάνικες μελωδίες, punk αέρας» Συναυλία στο Ιστορικό Κέντρο της Καστοριάς (πλατεία Ομονοίας)‏


''Όλοι Μαζί Μπορούμε''

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ''Το Τσαρσί'' Καστοριάς ο οποίος δραστηριοποιείται στην περιοχή του Ιστορικού κέντρου της πόλης της Καστοριάς, στα πλαίσια της προσπάθειάς του για προσφορά ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ, και σε συνεργασία με την Αλληλεγγύη Καστοριάς, διοργανώνει συναυλία Αλληλεγγύης στην...κεντρική πλατεία της πόλης (πλατεία Ομονοίας), την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012.

Η είσοδος στην Συναυλία είναι ελεύθερη.

Η όλη διοργάνωση αποτελεί μέρος της αλληλεγγύης μας, προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, (άποροι, άνεργοι, άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλά και άνθρωποι που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα), καθώς κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα γίνετε συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας, τα οποία θα μοιραστούν από την Αλληλεγγύη Καστοριάς στις πιο πάνω ομάδες.

Συναυλία με τους ΒAiLdSA στην πλατεία Ομονοίας...Στη Συναυλία θα εμφανιστούν και τοπικά συγκροτήματα...Σύντομα θα σας ενημερώσουμε, πιο αναλυτικά.


Οι ΒAiLdSA Live στο "Gagarin 205" στις 6/4/2012 στην Αθήνα όπου άνοιξαν την συναυλία των Locomondo!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.