Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Ευάγγελος Διαμαντόπουλος: "Γιατί δεν ήμουν παρών στον Πατριάρχη" - Ποια εικόνα κοινοποίησε στο facebook; (φωτογραφίες)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Χρύσας Κοσμίδου στους ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ του Σαββάτου:
«Δεν ήταν αδικαιολογήτως απών ο Διαμαντόπουλος»

Ο κ. Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Καστοριά, δεν έδωσε το παρόν κατά την τετραήμερη επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, καθώς εκείνες τις ημέρες... πραγματοποιήθηκε η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και έπρεπε να παρθούν σημαντικές αποφάσεις, όπως λοιπόν συμμετείχαν όλοι οι βουλευτές της επαρχίας του κόμματος, συμμετείχε και ο κ. Διαμαντόπουλος.

Ωστόσο το κόμμα του κ. Διαμαντόπουλου, εκπροσωπήθηκε κατά την επίσκεψη του Προκαθήμενου της Ορθοδοξίας, από τις συνυποψήφιές του Κική Μιχαηλίδου και Ξανθή Μουράτη.

Όσον αφορά τις δεξιώσεις που πραγματοποιήθηκαν, το κόμμα αποφάσισε να απέχει για ευνόητους λόγους και όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Διαμαντόπουλος «Ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα και ξοδεύτηκαν πάρα πολλά χρήματα για τις δεξιώσεις. Από όσο ξέρω, έχουν σημειωθεί και κάποια επεισόδια στην Περιφέρεια για αυτό το θέμα».





Νίκαια: Ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με πάρα πολλούς κατοίκους συμμετείχε σε αντιφασιστική πορεία, κοντά τους και ο Ευάγγελος Διαμαντόπουλος.





Η φωτογραφία-έκκληση που κοινοποίησε ο Ευάγγελος Διαμαντόπουλος στο facebook πριν λίγες ώρες.

Μπέτσκας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.