Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Συγχώνευση του «Κέντρου Ελληνικής Γούνας Α.Ε.» με το «ΕΛΚΕΔΕ Κέντρο Τεχνολογίας και Σχεδιασμού Α.Ε.»


Με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς η κυβέρνηση προχωρά το πρόγραμμα καταργήσεων και συγχωνεύσεων δημόσιων οργανισμών σύμφωνα με το «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής». Ανάμεσα στους 255 οργανισμούς που καταργούνται ή συγχωνεύονται βρίσκεται και...το Κέντρο Ελληνικής Γούνας ΑΕ» (ΚΕΓ ΑΕ), που λειτουργεί από το 1990 με έδρα την Καστοριά.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για συγχώνευση του «Κέντρου Ελληνικής Γούνας Α.Ε.» με το «ΕΛΚΕΔΕ Κέντρο Τεχνολογίας και Σχεδιασμού Α.Ε.» (Υπουργείο Ανάπτυξης). Παρά τα κύριο επιχείρημα των ανθρώπων του Κ.Ε.Γ. Α.Ε., ότι από τη συγχώνευση η εξοικονόμηση του ετήσιου κόστους της τάξεως μόλις 16.370 ευρώ, τελικά το «Κέντρο» δεν θα παραμείνει ανεξάρτητος φορέας.

Πάντως η συγκεκριμένη είδηση δεν αποτελεί έκπληξη, απλώς ήρθε να επισφραγίσει με σχεδόν επίσημο τρόπο, τα περί συγχωνεύσεως που ακούγονταν τα τελευταία χρόνια.

kozan.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.