Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Καστοριά: Ο ΣΥΡΙΖΑ για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας


Την προχειρότητα, όπως αναφέρει, με την οποία καταρτίστηκαν οι πίνακες για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, καταγγέλλει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς,σχετικά με τις ενστάσεις που υποβλήθηκαν και την τελική απόσυρση των πινάκων από...το Περιφερειακό Ινστιτούτο Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε Δυτικής Μακεδονίας.

Εκφράζει παράλληλα αμφιβολίες και έντονο προβληματισμό “για το πόσο είναι αδιάβλητο το σύστημα προσλήψεων, για τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος και για το κατά πόσο ο λεγόμενος αναριθμητισμός κατά την εισαγωγή των κωδικών των υποψηφίων, δικαιολογία που πρόβαλε το ΙΝ.Ε. για την απόσυρση και επανέκδοση των πινάκων,δεν αποτελεί πρόσχημα για καταστρατήγηση των προϋποθέσεωνπου έχει ο κάθε υποψήφιος”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί απόλυτη διαφάνεια και αξιοκρατία στον τρόπο προσλήψεων και δηλώνει ότι οποιαδήποτε προσπάθεια εμπαιγμού των νέων ανθρώπων θα τον βρει απέναντι.Επίσης θεωρεί ότι σε κάθε τέτοια περίπτωση,όπου εγείρονται ερωτηματικά για τη νομιμότητα της διαδικασίας,θα ήταν θεμιτό να παρεμβαίνει ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Θεοδότα Τσιόπρα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.