Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Καστοριά: Πιτσιρικάδες έκλεβαν ποτά και τσιγάρα - Ομολόγησαν τρεις διαρρήξεις

Μια παρέα ανήλικων κρυβόταν πίσω από μια σειρά διαρρήξεων σε καταστήματα στην πόλη της Καστοριάς, από τα οποία έκαναν «φτερά» κυρίως τσιγάρα και αλκοολούχα ποτά! Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί τρεις κλοπές, αλλά ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες.

Όλες οι διαρρήξεις που διαλευκάνθηκαν είχαν γίνει τον... περασμένο Μάιο και, όπως απέδειξε η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Καστοριάς, ήταν αποτελέσματα ελληνοαλβανικής συνεργασίας! Οι δυο 17χρονοι Έλληνες και οι Αλβανοί συνεργοί τους ηλικίας 19 και 18 χρόνων ομολόγησαν ότι αυτοί είχαν διαρρήξει τα τρία μαγαζιά.

Οι νεαροί δράστες είχαν κλέψει χρήματα, οινοπνευματώδη ποτά, κούτες τσιγάρων και κάρτες τηλεφώνων. Ωστόσο, δεν συνελήφθησαν μια και είχε παρέλθει το αυτόφωρο και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.