Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Εγκαίνια: "Ενυδρείο Καστοριάς Πατριάρχης Βαρθολομαίος" (φωτορεπορτάζ)

Τα εγκαίνια του Ενυδρείου που λειτουργεί στον Δήμο της Καστοριάς, στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της περιοχής,τέλεσε νωρίτερα σήμερα το πρωί ο Προκαθήμενος της εκκλησίας Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Στην ομιλία του, μάλιστα, αναφέρθηκε στη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος ως μέρος της δημιουργίας του Θεού.

Στα εγκαίνια παρόντες ήταν ο πρώην πρόεδρος της... Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, ο δήμαρχος Καστοριάς Μ. Χατζησυμεωνίδης, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στην Καστοριά τον Πατριάρχη συνόδευε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.

Από εδώ και στο εξής το πρότυπο ενυδρείο Καστοριάς θα φέρει το όνομα «Ενυδρείο Καστοριάς Πατριάρχης Βαρθολομαίος»

Ο Πατριάρχης αποχώρησε από το αεροδρόμιο “Αριστοτέλης” του Άργους Ορεστικού Καστοριάς, αφού πρώτα σε χαιρετισμό του τόνισε πως: «Τα δύσκολα είναι για τους γενναίους», αναφερόμενος στην οικονομική κρίση που διέρχεται η Ελλάδα. «Δεν είναι μόνον η Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες. Ακόμα και η Αμερική έχει προβλήματα. Κουράγιο και η κρίση θα ξεπεραστεί», πρόσθεσε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος αποκαλύπτοντας ότι τα ίδια είπε και κατά την τηλεφωνική συνομιλία που είχε πρόσφατα με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

kozanimedia.gr
Φωτογραφίες: Χρήστου Μπλέτσου



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.