Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ε. Διαμαντόπουλος: Γιατί πήρα το αυτοκίνητο της Βουλής – Ποιο είναι το αγαπημένο όχημα του βουλευτή; (φωτογραφίες)

Σύγχυση επικράτησε χθες με την είδηση σε μπλογκ που είχε τίτλο: Και ο βουλευτής Καστοριάς Κ. Μπάρκας (ΣΥΡΙΖΑ) σε αυτούς που αρνήθηκαν αυτοκίνητο της βουλής (!!!)

Φυσικά ήταν λάθος η είδηση (και γι΄ αυτό μετά από λίγο αποσύρθηκε), όμως εμείς ζητήσαμε από τον ίδιο το βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ να μας διευκρινίσει τι έγινε με το βουλευτικό όχημα.

Το δέχτηκε ή όχι;...




Ο κ. Ευάγγελος Διαμαντόπουλος μας είπε ότι αρχικά έκανε αίτηση για να μη πάρει αυτοκίνητο, όμως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τον συμβούλεψαν ότι το όχημα είναι απαραίτητο στη Αθήνα γιατί οι αποστάσεις είναι μεγάλες και θα πρέπει να μετέχει σε πολλές δραστηριότητες στην Αττική (κινητοποίηση πολιτών, συνεντεύξεις σε ΜΜΕ ή ακόμη για να προλάβει τελευταία στιγμή το αεροπλάνο για Καστοριά).
Αντί λοιπόν να πληρώνει ΤΑΞΙ για όλες τις μετακινήσεις, αποφάσισε να μπει στην κλήρωση, όπου του έτυχε ένα Mercedes Ε 250 που όμως το αντάλλαξε με το μικρότερο που υπήρχε διαθέσιμο, ένα VOLVO 1600 κυβικά, το οποίο θα το έχει στο πάρκινγκ της Βουλής και θα το κυκλοφορεί όταν χρειάζεται.

Την περασμένη Τρίτη μάλιστα πήγε να συμπαρασταθεί στις κινητοποιήσεις πολιτών, στα διόδια των Αφιδνών, όπου οι κάτοικοι της περιοχής αναγκάζονται για τις καθημερινές μετακινήσεις τους να πληρώνουν συνεχώς διόδια!

Ο κ. Διαμαντόπουλος αυτές τις ημέρες ψάχνει να νοικιάσει σπίτι κοντά στη Βουλή, για να μετακινείται με τα πόδια.

Είναι βέβαια γνωστό στους Κατοριανούς ότι τα αγαπημένα του μεταφορικά μέσα είναι το ποδήλατο και το 2CV, είναι μάλιστα ενεργό μέλος του συλλόγου Φίλοι του 2CV.

Μπέτσκας



1 σχόλια:

Unknown είπε...

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ 'στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τον συμβούλεψαν ότι το όχημα είναι απαραίτητο στη Αθήνα γιατί οι αποστάσεις είναι μεγάλες'??ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΖΕ??ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ?ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ???

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.