Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Διαμαρτυρία κατοίκου βόρειας παραλίας


Έμαθα κυριε Παρχαριδη οτι συνεδριάσατε με το συμβούλιο και αποφασίσετε να κλεινετε τον δρομο μπροστα στα ψαραδικα απο τις 7 το απογευμα, διχως να σας νοιαζει για τους μονιμους κατοικους και πως αυτοί θα εχουν προσβαση στα σπιτια τους, Ουτε βεβαια για την...υγεια τους, εαν χρειαστει να περασει το ασθενοφορο. Δεν θα μιλησω για την ψυχικη ηρεμια απο την οχλαγογια και δεν θα πω για το παρκην που δεν εχουμε καθώς παρκαρουν οι γλαστρες και τα τραπεζια και ολα αυτα για να βοηθησετε τα μαγαζια . Αλλα γιατι μονο αυτα; Θελω να σας ρωτησω ,μονο αυτα τα μαγαζια θα βοηθήσετε; Γιατί δε βοηθάτε τα μαγαζία όλης της πόλης; Γιατί δεν κλείνετε τους δρόμους όλης της πόλης; Γιατί όλα τα μαγαζιά χρειάζονται βοήθεια και Ολοι οι κάτοικοι χρειάζονται βοηθεία καθώς σκοπός σας είναι να τους προστατεύετε και να τους βοηθάτε και όχι να καταπατάτε τα δικαιώματα τους.

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Πρέπει ο κ. Παρχαρίδης να δώσει λύση και στους κατοίκους, όχι μόνο στα καταστήματα. Αλλιώς θα δημιουργηθεί το φαινόμενο των παρανομιών στα πάρκιν, και τότε τι θα κάνει; θα στέλνει τη δημοτική αστυνομία να τους γράφει απο ένα πρόβλημα που ο ίδιος προκάλεσε;;;

Aiantas είπε...

Συγνώμη αλλά το βρίσκω τρομερά υπερβολικό το θέμα. Το να κλείνει ένας δρόμος για λόγους πεζοδρόμησης δεν απαγορεύει και τους μόνιμους κατοίκους να πάνε στα σπίτια τους.Οι ταμπέλα που μπαίνει είναι για τα αυτοκίνητα...όχι για τους ανθρώπους.Όσο για το πάρκινγκ καλέ μου άνθρωπε αν υπάρχει ανάγκη να παρκάρεις το αμάξι σου έξω ακριβώς από το σπίτι σου επειδή δεν μπορείς να περπατήσεις 10 βήματα αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Όσο για το ασθενοφόρο που ανέφερες...γελοία δικαιολογία θα έλεγα και δεν θα το αναλύσω.

Συμφωνώ με το σχόλιο ότι όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται βοήθεια, ειδικά αυτοί που βγάζουν δηλητήριο όταν βλέπουν τον κόσμο με αγώνα να βγάζει το ψωμάκι του.

kostas antartis είπε...

Καταρχην δεν ειναι το μονο μερος που η δημοτικη αρχη δεν εφαρμοζει την κειμενη νομοθεσια φεκ 15 τευχος Β 1996 Μέτρα για την τήρηση της κοινής ησυχίας αρθρο 1. Οποτε μην διαφημιζεται κατι που ειναι παρανομο συμφωνα με την νομοθεσια για να βγαλουν καπιοι χρηματα που καθε βραδυ φοροδιαφευγουν ασυστολως με την μη εκδοση αποδειξεων μετα το δευτερο ποτο αν καποιοσ πιει κατι καθως και το (Π.Δ. 36/1994-ΦΕΚ 26 Α΄ & Π.Δ. 350/2003-ΦΕΚ 315 Α΄)Απαγορεύεται σε ανηλίκους κάτω των 17 ετών, οι οποίοι δεν συνοδεύονται από τους γονείς ή κηδεμόνες τους: α) Η είσοδος και παραμονή σε κέντρα διασκέδασης και αμιγή μπαρ. - β) Η κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών στα λοιπά δημόσια κέντρα.Η μηπως η Καστορια δεν ανηκει στο Ελληνικο κρατος για την εφαρμογη της νομοθεσιας

Faros Bloger είπε...

Η ΑΣΥΔΟΣΊΑ ΣΕ ΌΛΟ ΤΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΟΤΑΙ ΠΟΤΈ ΝΑ ΓΊΝΟΥΜΕ ΥΠΕΎΘΥΝΑ ΆΤΟΜΑ

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.