Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών του Κέντροu Ενημέρωσης και Πρόληψης κατά των Ναρκωτικών του Νομού Καστοριάς «Διέξοδος» .



Το Κέντρο Ενημέρωσης και Πρόληψης κατά των Ναρκωτικών του Νομού Καστοριάς «Διέξοδος» με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου , πρόκειται να υλοποιήσει εκδηλώσεις ανοιχτού τύπου.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής:
Στο Δήμο Καστοριάς:
1.Ημερίδα με θέμα «Αλκοόλ και Νέοι» την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012 και ώρα 7μ.μ στο ξενοδοχείο «ESPEROS PALACE»
2.Επίσης, πρόκειται να πραγματοποιηθεί βιωματικό εργαστήρι για την Ενδυνάμωση Κινήτρου, το οποίο απευθύνεται στους επαγγελματίες υγείας της περιοχής , το Σάββατο 30 Ιουνίου 2012 και ώρα 10.00π.μ στο χώρο της «Διεξόδου». Εισηγητής θα είναι ο κ. Πάτρικ Ακριβός (Σύμβουλος και Ψυχοθεραπευτής). Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στο εργαστήρι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα της «Διεξόδου» 24670/23278 – 24578 από τις 9:00πμ έως 15:00μμ για να δηλώσουν συμμετοχή, ο αριθμός της ομάδας θα είναι περιορισμένος. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στο Δήμο Ορεστίδος:
3. Tρίτη 26 Ιουνίου 2012 Ενημερωτικό περίπτερο στο χώρο της λαϊκής αγοράς από τις 10:00 πμ – 12:00 μμ όπου τα στελέχη της «Διεξόδου» θα παρέχουν πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό πρωτογενούς πρόληψης και
4.Μουσικοθεατρικά δρώμενα στο Νέο Πάρκο στις 8:00μ.μ όπου θα εμφανιστεί το παιδικό τμήμα του Χορευτικού Βογατσικού και δύο χορευτικά τμήματα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δισπηλιού τα οποία θα δώσουν την σκυτάλη σε νεανικά συγκροτήματα και μουσικά σχήματα του Άργους Ορεστικού:
•Ελευθερία Κυδωνάκη και Ελένη Μπέλλου
•Iάσωνας Ιασωνίδης και Ειρήνη Σιώμου
•One time left

Στο Δήμο Νεστορίου:
5.Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012 στις 7:00μ.μ.Ποδοσφαιρικός αγώνας της παιδικής ομάδας «Νέστωρ» στο δημοτικό γήπεδο Νεστορίου αφιερωμένη στην Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών. Μήνυμα του φιλικού αγώνα «Κέρδισε την ζωή με καθαρό παιχνίδι». Στο χώρο θα υπάρχει ενημερωτικό περίπτερο της «Διεξόδου»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.