Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Δήμος Καστοριάς: Τιμή στους ανθρώπους της "Σπηλιάς του Δράκου" (βίντεο)

Ο Δήμος Καστοριάς, υλοποιώντας την αριθ. 327/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου και ώρα 20:00μ.μ. στην είσοδο της Σπηλιάς του Δράκου, εκδήλωση για την απονομή τιμητικής διάκρισης σ’ αυτούς που ανακάλυψαν και εξερεύνησαν το «ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ» καθώς και στους συντελεστές αξιοποίησής του.

Για τον λόγο αυτό καλούμε... να παρευρεθούν στην εκδήλωση όλοι οι συνδημότες μας και ιδιαίτερα τους πρωταγωνιστές της ανακάλυψης και αξιοποίησης του Σπηλαίου όπως :
Σπηλαιολογική Εταιρεία Ελλάδας, Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας – Σπηλαιολογίας του Υπουργείου Πολιτισμού Νοτίου και Βορείου Ελλάδας, Σύλλογος Φίλων Βυζαντινών Μνημείων και Αρχαιοτήτων Καστοριάς, 1η Κοινότητα Ανιχνευτών Προσκόπων Καστοριάς, Κοινοπραξία ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ ΑΤΕ και ΤΕΦΕ ΑΤΕ, Δημάρχους των οποίων στόχος ήταν η αξιοποίηση του Σπηλαίου, Αναστάσιο Μπασακύρο, Θεόδωρο Μορφίδη, Παναγιώτη Δημηρόπουλο, Κων/νο Φράσια, Γεώργιο Μπασακύρο, Linberg, Τζώνη Ζερβουδάκη, Κώστα Παλληκαρόπουλο, Άρη Παπαδόπουλο, Μαρία Σκραφνάκη, Ιωάννη Τσαμίση, Δημήτριο Παπουλίδη, Μόκκα Ανδρέα, Τσολάκη Βασίλειο, Γουμπιδένη Ευάγγελο, Καντσάδη Γεώργιο, Τουμπίδη Κοσμά, Βόμβα Πασχάλη, Γαργάλα Στέργιο, Αντωνίου Κώστα, Γιαννούση Δημήτριο, Εφόπουλο Παναγιώτη, Ιατρού Γεώργιο, Καϊτέρη Νίκο, Μπάκαρη Κωνσταντίνο, Πανταζή Αλκιβιάδη και Σαββάκη Κωνσταντίνο.

Η εκδήλωση αποτελεί ελάχιστο δείγμα τιμής εκ μέρους του Δήμου Καστοριάς για την προσφορά τους και είναι ανοιχτή για το κοινό.


ΦΩΤΟ:cyberότσαρκα "Πρόσκοποι, 1981"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.