Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Άργος Ορεστικό: Μεγαλύτερη η ζήτηση πάρα η προσφορά εργασίας στο ειδικό γραφείο που δημιούργησε ο Δήμος

Εδώ και ένα μήνα περίπου λειτουργεί στο Δημοτικό Κατάστημα Άργους Ορεστικού το Γραφείο Αναζήτησης και Προσφοράς Εργασίας.
Ο Δήμος Ορεστίδος, θέλοντας για άλλη μια φορά να σταθεί δίπλα στους δημότες του, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με το σύνηθες πλέον πρόβλημα την ανεργία, προέβη στη δημιουργία αυτού του γραφείου, με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να εξυπηρετήσει τους ανέργους...

Το πρόβλημα γνωστό σε όλους μας και κυρίως οι νέοι άνθρωποι, παρόλα τα προσόντα, την προϋπηρεσία και το μεράκι τους δεν μπορούν να εργαστούν λόγω ανωτέρας βίας!

Η οικονομική κρίση, κατακρεουργεί μέρα με τη μέρα, όλους τους ανθρώπους και ιδίως αυτούς που θέλουν να εργαστούν για βιώσιμους λόγους.

Η υπεύθυνη του Γραφείου Αναζήτησης και Προσφοράς Εργασίας κα Αθανασία Παπαδοπούλου μας ενημέρωσε, ότι γίνεται μια αρκετά δύσκολη προσπάθεια μέσω του γραφείου, «Η δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι δεν υπάρχει μεγάλη προσφορά εργασίας, υπάρχουν κινητοποιήσεις, ωστόσο βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή». Το ποσοστό των ατόμων που ζητάνε εργασία είναι πολύ μεγαλύτερο από το ποσοστό των ατόμων που προσφέρουν εργασία.

Το γραφείο εξυπηρετεί όλους τους πολίτες της Π.Ε. Καστοριάς, ανεξαρτήτου φύλου ή εθνικότητας. Προτεραιότητα όμως, δίνετε στους δημότες του Δήμου Ορεστίδος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσκομίσουν το βιογραφικό τους και για όσους ενδιαφέρονται για χειρονακτική εργασία, δεν είναι απαραίτητη η προσκόμιση βιογραφικού, απλώς θα πρέπει να δώσουν τα στοιχεία τους. Σύμφωνα με την κ. Παπαδοπούλου οι ηλικίες που κυρίως προσέρχονται στο γραφείο είναι κυρίως μεταξύ των 30 και των 50. Αυτή την περίοδο υπάρχει προσφορά σε χειρονακτικές εργασίες.

Όταν βρεθεί η κατάλληλη θέση ο ενδιαφερόμενος ειδοποιείται και από το γραφείο, αλλά και από τον εργοδότη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη του γραφείου κα Παπαδοπούλου Αθανασία στο τηλέφωνο 2467351324, ή να προσέρχονται αυτοπρόσωπα στο Δημοτικό Κατάστημα.

Χρύσα Κοσμίδου
Εφημερίδα ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.