Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Εκτός ελέγχου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης – Χτύπησε τη Λιάνα Κανέλη και πέταξε ένα ποτήρι με νερό στη Ρενα Δούρου


- Όλα έγιναν on camera στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1
- Επιτέθηκε και στον αρχισυντάκτη της εκπομπής και σε άλλους
- Τη σύλληψή του θα ζητήσει η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Ελένη Ράικου
- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

Απίστευτο σκηνικό στα πλατό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστή τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, που πέταξε ένα ποτήρι νερό σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και χτύπησε στο πρόσωπο τη Λιάνα Κανέλη!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ρένα Δουρου από τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον Ηλία Κασιδιάρη για τη δίκη που εκκρεμεί εις βάρος του. Τότε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής πέταξε ένα ποτήρι με νερό στο πρόσωπο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ!



Άμεση ήταν η αντίδραση της βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλη, που αμέσως σηκώθηκε από τη θέση της, είπε στον κ. Κασιδιάρη «φύγε από ‘δω κωλόπαιδο» και τον αποκάλεσε «γερμανοτσολιά» και «φασισταριό» κι εκείνος την έσπρωξε, τη χτύπησε στο πρόσωπο και την είπε «παλιοκουμούνι».

Σύμφωνα με τη Λιάνα Κανέλη και τον Αντώνη Δελατόλα, χτύπησε επίσης τον αρχισυντάκτη και άλλους συντελεστές της εκπομπής.

Όπως είπε ο Αντώνης Δελατόλας, ενημερώθηκε ότι η προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ραΐκου πρόκειται να ζητήσει τη σύλληψη του κ. Κασιδιάρη.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, τη στιγμή που ο Ηλίας Κασιδιάρης αποχωρούσε από το στούντιο μαινόμενος, βρίζοντας, τραβούσε φωτογραφίες με το κινητό του όσους ήταν εκεί. Όταν μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, ένας τεχνικός προσπάθησε να τον σταματήσει, τον τράβηξε φωτογραφία και αμέσως τηλεφώνησε και είπε: "Στείλτε 100 άτομα εδώ".
newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.