Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Καστοριά: Ενισχύεται το νοσοκομείο


Το νοσοκομείο Καστοριάς παραμένει με τις κλίνες του, παραμένει με τα τμήματα του, ενισχύεται και θα ενισχυθεί και το επόμενο χρονικό διάστημα διαβεβαίωσε σήμερα από την Καστοριά, ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μιχάλης Τιμοσίδης.

Όπως είπε, φέτος διορίστηκαν πέντε νέοι γιατροί και συγκεκριμένα...ένας επιμελητής Β΄ νεφρολόγος, δυο επιμελητές Β΄ παθολόγοι, ένας επιμελητής Β΄ χειρουργικής και ένας επιμελητής Α΄ μικροβιολόγος - βιοπαθολόγος στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού. Επίσης τρεις επικουρικοί που κάλυψαν ανάγκες, εκ των οποίων ένας για το ακτινολογικό τμήμα και δυο ορθοπεδικοί. Μέσα στον Οκτώβριο, πρόσθεσε, το νοσοκομείο θα στελεχωθεί επιπλέον με πέντε επικουρικούς γιατρούς που ζητήθηκαν και συγκεκριμένα με ακτινολόγο, αναισθησιολόγο, καρδιολόγο, γυναικολόγο και οφθαλμίατρο, ενώ έχει ήδη εγκριθεί και επικουρικό προσωπικό με 12μηνης διάρκειας θητεία. Ανέφερε τέλος ότι σε λιγότερο από ένα μήνα, θα λειτουργήσει στο νοσοκομείο της Καστοριάς, μονάδα χορήγησης υποκατάστατων του ΟΚΑΝΑ.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Θεοδότα Τσιόπρα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.