Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Τένις: Διασκέδαση και επιδεξιότητα στους αγώνες Τμήματος Ενηλίκων


Άθληση, χαλάρωση και διασκέδαση συνδυάστηκαν αρμονικά με επιδεξιότητα, ανταγωνιστικότητα και μαχητικότητα στους Αγώνες Βελτίωσης του Τμήματος Ενηλίκων του Συλλόγου Αντισφαίρισης Καστοριάς «ΠΡΩΤΕΑΣ», που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 16 Ιουνίου στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου σ’ ένα...ιδανικό, φιλικό κι ευχάριστο περιβάλλον.

Οι εννέα συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να κάνουν πράξη, σε αγωνιστική μορφή, όσα στοιχεία έχουν αποκομίσει όλο το προηγούμενο διάστημα κατά την διάρκεια των προπονήσεων, που διεξάγονται υπό το έμπειρο βλέμμα του προπονητή του Συλλόγου κ. Nasko Rangelov.

Ο Σ.Α.Κ. ΠΡΩΤΕΑΣ προσφέρει μία πλήρη σειρά προγραμμάτων, σε όποια ηλικία, επίπεδο, ή φυσική κατάσταση κι αν βρίσκεστε. Εσείς απλά βάλτε την διάθεση και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς. Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει περισσότερο και δείτε τον εαυτό σας να φθάνει σε επίπεδα που ποτέ δεν φανταζόσαστε!

Περισσότερες πληροφορίες και πλήρες φωτογραφικό υλικό στην σελίδα facebook του Συλλόγου “Proteas Kastoria Tennis Club”.

Κάντε Like στον Αθλητισμό! Κάντε Like στο Τένις!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.