Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Καταγγελία αναγνώστη: Τι θα γίνει με τα επιδόματα πρόνοιας, λαμόγια;

Τι γίνεται με αυτά τα επιδόματα, κοροϊδεύουν το κόσμο οι αρμόδιοι: Μια λένε στις 15, μια λένε στις 30 και ο υπουργός ακόμη δεν τα έχει υπογράψει.

Παίζουν με τον πόνο και τη δυστυχία αυτών των ανθρώπων που περιμένουν μόνο από αυτά τα επιδόματα να ζήσουν, δε ντρέπονται λίγο τόσο μεγάλα λαμόγια είναι.

Ας μπορέσει να πει κάποιος από τους υπευθύνους έχει μείνει κάποιος από αυτούς... απλήρωτος να περιμένει από το Μάρτιο να πάρει χρήματα και να μην έχει άλλες εισφορές.

Αλλά όχι μόνο δε ενδιαφέρονται, ταλαιπωρούν κιόλας λέγοντας μια στις 15, μια στις 30 θα μπουν τα χρήματα και τρέχουν στις τράπεζες για να πάρουν τα χρήματα και χρήματα πουθενά.

Λυπάμαι που θα εκφραστώ έτσι αλλά εσείς με αναγκάζετε.

Είστε λαμόγια, παλιάνθρωποι,κλέφτες , απατεώνες , πρέπει όλοι σας να πάτε στη κρεμάλα γιατί δεν σας αξίζει να κυβερνάτε αυτό το τόπο.

Με αγανάκτηση ένα άτομο που περιμένει τόσο καιρό να πάρει τα χρήματα για να μπορέσει να συνεχίσει να ζει με αξιοπρέπεια .

Αναγνώστης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.