Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Δικαιοσύνη ή φιλανθρωπία ;


Σε περιόδους οικονομικής κρίσης όσοι δεν έχουν λεφτά δεν καταναλώνουν και όσοι έχουν νιώθουν ενοχές όταν καταναλώνουν ακόμα και αν είναι να αγοράσουν κάτι τελείως βασικό όπως τρόφιμα .

Κάπου εδώ σκάει και το φιλανθρωπικό μάρκετιγκ να λύσει τα όποια προβλήματα .. Αγόρασε το τάδε προιόν και...πρόσφερε σε οικογένειες που έχουν ανάγκη ή αγοράζοντας το εντελώς αχρείαστο καινούργιο μας προϊόν βοηθάτε να αλλάξουμε τον κόσμο.

Οι τυψεις εξανεμίζονται και ήσυχοι με την συνείδηση τους οι έχοντες ρίχνουν τον οβολό τους στο ταμείο. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει τίποτα στην ουσία του προβλήματος αφου οι οικογένειές που έχουν πρόβλημα επιβίωσης θα συνεχίσουν να το έχουν ακόμα και αν πάρουν φιλανθρωπία για μια μέρα και ο κόσμος θα συνεχίσει να είναι το ίδιο άδικος .

Προς όλες τις πολυεθνικές και μη εταιρίες λοιπόν εκεί έξω που πήραν εκατοντάδες εκατομμύρια από κρατικές επιχορηγήσεις,που κουρέλιασαν τα εργασιακά δικαιώματα τον υπαλλήλων τους, που δεν πληρώνουν δεκάρα σε φόρους, και που απειλούν ότι αν κληθούν να συνεισφέρουν στα δύσκολα θα πάρουν τα εργοστάσια τους και θα πάνε στην Κίνα ενα μεγάλο fuck off .. σε αυτη την φάση που είμαστε δεν θέλουμε την φιλανθρωπία σας, δικαιοσύνη θέλουμε ... όσο για τους διαφημιστές που κατάφεραν να πάρουν κάτι αλτρουιστικό όπως την προσφορά προς τον πλησίον και να βγάλουν χρήματα από αυτό ένα τεράστιο respect ,είναι πιο evil και απο 666 βελζεβουληδες μαζί ...

sothar 3

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.