Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Καστοριά: «DESPERADOS» από τη ΜΥΗΣΙΣ

Το φοιτητικό τμήμα της Θεατρικής Ομάδας του Ομίλου Πολιτιστικής Ανάπτυξης Καστοριάς «ΜΥΗΣΙΣ», παρουσιάζει το θεατρικό έργο του Γιώργου Ηλιόπουλου «DESPERADOS» σε σκηνοθετική πρόταση Παναγιώτη Πλυτά.

Το τελευταίο πάρτι μιας δεμένης, κατά τα φαινόμενα, φοιτητικής παρέας φίλων που... τελειώνουν, οι περισσότεροι, την Νομική στη Θεσσαλονίκη. Το επόμενο πρωί ορκίζονται δικηγόροι και παίρνουν τον δρόμο του γυρισμού στις πατρίδες τους όπου θα ξεκινήσουν την επαγγελματική τους καριέρα. Kατά τη διάρκεια της νύχτας και μέσα από το αποτυχημένο πάρτι, περνάνε οι προβληματισμοί της σημερινής νέας γενιάς. Στιγμές με χιούμορ, τρυφερότητα, αντεγκλήσεις, εντάσεις, σαρκασμούς, παράνοια. Η φιλία ακροβατεί πάνω στην αβεβαιότητα του αύριο και κάνει τα αισθήματα να ψυχορραγούν κάτω από εξόφθαλμες αλλά και υπαινικτικές αποκαλύψεις. Ο νέος τρόπος ζωής ανατέλλει μαζί με την νέα ημέρα. Είναι όμως έτσι; Οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν τώρα. Απόψε!!!



Η παράσταση είναι κατάλληλη για ενηλίκους από 17 ετών και άνω.

Γενική Είσοδος 5,00€


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.