Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Εθελοντική Εργασία Καστοριάς: Τραγουδώντας για τους "Λιμναίους"(βίντεο)

Μαζί μας οι "CABARET BALKAN" και οι "GOLDFISH"!!!

Η Εθελοντική Εργασία Καστοριάς ξαναχτυπά...
Αν και δεν είχαμε την αναμενόμενη συμμετοχή στις δράσεις πρός τιμή του Σάκη Δημοβίτη και ενώ είχαμε προγραμματισμένη συναυλία με τους Cabaret Balkan την οποία σκοπεύαμε να αναβάλουμε,μετα απο πολύ περίσκεψη και συζήτηση,αποφασίσαμε να πάρουμε το ρίσκο της διοργάνωσής της..
Έτσι λοιπόν...στις 19 Αυγούστου η συναυλία τελικά θα γίνει,αλλά αναγκαστήκαμε να έχουμε ένα κάπως "τσουχτερό" για την φιλοσοφία της οργάνωσης εισητήριο. Απο τις 9 Αυγούστου θα αρχίσει η προπώληση των εισητηρίων με 10 ευρώ ενώ στην είσοδο καταλήξαμε στο ποσό των 13 ευρώ. Ποντάρουμε στον κόσμο,σε εσάς που μας στηρίζετε για να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε τέτοιου είδους δράσεις..
(και για να πληρώσουμε το νοίκι.. Το βασικότερο!).

Η Εθελοντική Εργασία Καστορίας ΔΕΝ είναι κερδοσκοπική οργάνωση (ίσα-ισα βάζουμε κι απ'την τζέπη μας!!) και μας νευριάζει λίγο η νοοτροπία του κόσμου να σκέφτεται πάντα με βάση τα χρήματα και το κέρδος. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστέυουν σε ιδανικά και αξίες.
Για τους "άπιστους",είμαστε ανοιχτοί στο να μας γνωρίσουν..


Οι Cabaret Balkan τώρα, είναι ένα συγκρότημα που προάγει τον παραδοσιακό ήχο της (ευρύτερης) Μακεδονίας,με τα ηχοχρώματα των χάλκινων πνευστών. Εμπλουτίζουν ωστόσο τον ήχο τους με τζάζ και ρόκ επιρροές δημιουργώντας μια ρυθμική "ska", θα λέγαμε αισθητική, στα live τους,κατάλληλη για τρελό πάρτυ ξεφάντωμα και "κοπάνημα"απο κάθε άποψη..
Η παράδοση όπως δεν την έχετε ξανακούσει..

Τιμή εισιτηρίου 13 ευρώ.
Άν αγοράσετε το εισιτήριο σας πιο νωρίς η τιμή του θα είναι 10 ευρώ!!!

Η προπώληση έχει ξεκινήσει από τις 9 Αυγούστου.
Εισιτήρια των 10 ευρώ μπορείτε να βρείτε στα Μουσικά Καταστήματα του Γιώργου Φωτιάδη & του Χρήστου Κωνσταντουλάκη.
Τα παιδιά έως 13 χρονών ΔΕΝ πληρώνουν εισιτήριο...

Να πούμε για επίλογο, ότι οι μπάντες που αποφασίζουμε να συνεργαστούμε,δεν επιλέγονται τυχαία. Προσπαθούμε να υπάρχει κοινή συνισταμένη στις απόψεις και τα ιδανικά,ώστε να προβάλονται μέσα απο την τέχνη τους.
Ελπίζουμε στην κατανόησή σας για την τιμή του εισητηρίου,και την ενεργό στήριξή σας.
Σας ευχαριστούμε.

ethelontiki-kastoria.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΑΙ Μ.Κ.Ο. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΒΑΡΒΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ?

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.