Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Η δημοπρασία Μαΐου της AMERICAN LEGEND στο Σιάτλ και η Ελληνική Βραδία (ρεπορτάζ - φωτογραφίες)

Άνοδος 5% στα θηλυκά δέρματα με 100% πωλήσεις

Με εντυπωσιακή συμμετοχή αγοραστών ολοκληρώθηκε η δημοπρασίας Μαϊου της AMERICAN LEGEND στο Σιάτλ της Β. Αμερικής, η συνολική προσφορά της οποίας αποτελείται από 1,7 εκ. δέρματα.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα στην αίθουσα του δημοπρατηρίου επικράτησε ισχυρός... ανταγωνισμός ιδιαίτερα στα Blackglama τα αρσενικά τα οποία παρουσίασαν ελαφρά άνοδο σε σύγκριση με τη δημοπρασία του Μαρτίου, με την Ελλάδα (Καστοριά και Σιάτιστα) να είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής, ενώ οι πωλήσεις είναι 100%.

Η πρώτη ημέρα περιλάμβανε πωλήσεις αρσενικών δερμάτων όπου κατά μ.ο οι τιμές σε σύγκριση με τη δημοπρασία του Μαρτίου είναι σταθερές με ελάχιστες αποκλίσεις.. Κύριοι αγοραστές ήταν το Χονκ-Κονκ/Κίνα, με καλή υποστήριξη από την Ελλάδα αλλά και τις άλλες αγορές.

Κατά τη δεύτερη και τελευταία ημέρα της δημοπρασίας η προσφορά της οποίας αποτελούνταν από θηλυκά δέρματα, υπήρξε έντονος ανταγωνισμός και μεγάλη ζήτηση, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι τιμές να παρουσιάσουν αύξηση 5% σε σύγκριση με την δημοπρασία του Μαρτίου, ενώ οι πωλήσεις ήταν 100% Κύριος αγοραστής ήταν η Κορέα με πολύ ισχυρή υποστήριξη από Ελλάδα, Χονκ Κογκ/Κίνα.

Στα χέρια των Καστοριανών Αφών Τσούκα και το δεύτερο κορυφαίο top-lot Βlackglama Female!

Στο μεταξύ και το δεύτερο κορυφαίο top-lot Βlackglama Female εξασφάλισαν οι Αφοί Τσούκα, ενώ ο broker κ. Χατζής εξασφάλισε για λογαριαμό της Καστοριανής εταιρίας Π.Κ.Ζ Furs το top-lot American Legend Pearl males.


Aναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης ημέρας της δημοπρασίας ΕΔΩ



sentra.com.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.