Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Οι ταινίες της ημέρας | Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Οι ταινίες της ημέρας...















19.30 Η Χαρτορίχτρα ΕΤ3
(1967)
Δεν είναι μόνο η φτώχεια αλλά και ο έρωτας, που ωθεί έναν άνθρωπο να θέλει να εξασφαλίσει το μέλλον του. Ο Σταύρος, μόλις απολύεται από το στρατό, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Μην μπορώντας να βρει δουλειά, αναγκάζεται να μεταμφιεστεί σε γυναίκα και να παραστήσει τη χαρτορίχτρα! Αφού πρώτα περάσει από πολλές δύσκολες και σπαρταριστές περιπέτειες, θα καταφέρει να πετύχει τελικά τον σκοπό του και να κατακτήσει την εκλεκτή της καρδιάς του, Ρίτα.
Διάρκεια: 87′
Παίζουν: Σταύρος Παράβας, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Νατάσσα Αποστόλου, Θύμιος Καρακατσάνης, Σταύρος Ξενίδης, Νιτήτας Πλατής, Τζόλυ Γαρμπή
Σκηνοθέτης: Κώστας Καραγιάννης
Σενάριο: Λάκης Μιχαηλίδης
Μουσική: Γιώργος Κατσαρός – Μαρινέλλα (τραγούδι)






Open Water 2 Adrift.jpg
22.00 Χαμένοι στον Ωκεανό 2 Star

Open Water 2: Adrift (2006)
Η κρουαζιέρα μιας παρέας φίλων λαμβάνει εφιαλτική τροπή, όταν, από δική τους απροσεξία, βρίσκονται παγιδευμένοι μέσα στα νερά του ωκεανού, έχοντας αφήσει ένα μωρό απροστάτευτο πάνω στο πλοίο…
ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Susan May Pratt(Amy), Richard Speight Jr.(James), Niklaus Lange(Zach), Ali Hillis(Lauren), Cameron Richardson(Michelle), Eric Dane(Dan), Wolfgang Raach(Amy’s Father), Alexandra Raach(Amy as a Little Girl), Alfred Cuschieri(Old Fisherman), Kelly Wagner(Erica – Zach’s Sister (voice))
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
Hans Horn
ΣΕΝΑΡΙΟ
Adam Kreutner , Collin McMahon , David Mitchell , Richard Speight Jr.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
84 λεπτά





22.00 Η Αποστολή ΕΤ1
Female Agents, Les femmes de l’ombre (2008)

1944, ‘Eνα κρίσιμο σημείο στο Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο: Μια ομάδα κομάντο που αποτελείται από πέντε γυναίκες πρέπει να εξουδετερώσει τον αρχηγό των μυστικών υπηρεσιών της Γερμανίας ο οποίος βρίσκεται στο Παρίσι.
Το διακύβευμα είναι τα εδάφη της Νορμανδίας. H Λουίζ (Σοφί Μαρσό) έχει εκπαιδευτεί ως ελεύθερος σκοπευτής και είναι η χήρα του Αρχηγού της Αντίστασης.
Η Τζέιν είναι μια γυναίκα ελευθέρων ηθών που δεν θα δίσταζε να σκοτώσει. H Γκέιλ είναι μια πυροτεχνουργός. Η Σούζι είναι μια εκθαμβωτική χορεύτρια και πρώην ερωμένη του Χέντριχ.
Η Μαρία είναι πράκτορας της Γαλλικής Αντίστασης, η οποία παρουσιάζεται ως μια Ιταλίδα Κοντέσα. Η ταινία τιμήθηκε με βραβείο Σεζάρ 2009.
ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Sophie Marceau(Louise Desfontaines), Julie Depardieu(Jeanne Faussier), Marie Gillain(Suzy Desprez), Déborah François(Gaëlle Lemenech), Moritz Bleibtreu(Karl Heindrich), Maya Sansa(Maria Luzzato), Julien Boisselier(Pierre Desfontaines), Vincent Rottiers(Eddy)
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
Jean-Paul Salomé
ΣΕΝΑΡΙΟ
Jean-Paul Salomé , Laurent Vachaud
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
120 λεπτά





22.10 Γλυκός πειρασμός Mega
The Sweetest Thing (2002)

Η Κριστίνα Γουόλτερς είναι μία σέξι κοπέλα που «ξεσαλώνει» κάθε βράδυ στο κλαμπ, και έχει τους δικούς της, πολύσυγκεκριμένους κανόνες για το παιχνίδι του φλερτ.
‘Ενα βράδυ, όμως,γνωρίζει τον κύριο Τέλειο… ο οποίος, την επόμενη ακριβώς μέρα, εξαφανίζεται …
ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Cameron Diaz(Christina Walters), Christina Applegate(Courtney Rockcliffe), Selma Blair(Jane Burns), Thomas Jane(Peter Donahue), Frank Grillo(Andy), Jason Bateman(Roger Donahue), Eddie McClintock(Michael), Lillian Adams(Aunt Frida), Johnny Messner(Todd), Sybil Temtchine(Rebecca (as Sybil Temchen))
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
Roger Kumble
ΣΕΝΑΡΙΟ
Nancy Pimental
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
84 λεπτά





01.45 Ο καλός Γερμανός Star
The Good German (2006)

Στο Βερολίνο, μετά το Β’ Παγκόσμιο, ένας πολεμικός ανταποκριτής έρχεται αντιμέτωπος με τραγικά περιστατικά και μια μυστηριώδη δολοφονία, την οποία κανείς δε δείχνει διατεθειμένος να εξιχνιάσει…
ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Τζορτζ Κλούνεϊ,Κέιτ Μπλάνσετ,Τόμπι Μαγκουάιρ,Τζακ Τόμσον
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
Στίβεν Σόντερμπεργκ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
105 λεπτά


CAMERASTYLO ONLINE

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.